Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Παίκτης της Σίτι ο Ρόντρι!
Μάντσεστερ Σίτι

ΕΠΙΣΗΜΟ: Παίκτης της Σίτι ο Ρόντρι!

Τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι θα φοράει από εδώ και πέρα για τα επόμενα χρόνια ο Ρόντρι, όπως έκαναν γνωστό οι "πολίτες" με ανακοίνωσή τους.

04.07.2019 | 16:54

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον ήθελε εδώ και πολύ καιρό. Εν τέλει κατάφερε να τον κάνει δικό του με κάθε επισημότητα τον Ρόντρι. Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε σε όλα τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έτσι, βγάζοντας 62 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της τον έκανε δικό της.

Ο 23χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Κάτι που σημαίνει πως ο Ισπανός τεχνικός πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του. Και όχι μόνο τον θεωρεί ως τον ηγέτη του αύριο για την αγγλική ομάδα, μιας και ο Νταβίντ Σίλβα έχει κάνει γνωστό πως θα αποχωρήσει από το “Έτιχαντ” στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Οπότε το μέλλον φαντάζει λαμπρό για τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Δεν σταματάει εκεί η Σίτι!

Η Σίτι, όπως γράψαμε και πιο πάνω, έβγαλε από τα ταμεία της 62 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του Ρόντρι. Με αποτέλεσμα ο ταλαντούχος μέσος να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Για την ώρα τουλάχιστον.

Ωστόσο, οι “πολίτες” δεν σκοπεύουν να σταματήσουν εκεί. Θέλουν να γίνουν ακόμη καλύτεροι, προκειμένου του χρόνου να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε δεν πρέπει να αποκλείουμε να δούμε και άλλες ανάλογες μεταγραφές από εκείνους στο άμεσο μέλλον. Μιας και ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει δείξει ποιους έχει στη μεταγραφική του λίστα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version