Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ: Παίρνει το παιδί – θαύμα της Φούλαμ!
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Παίρνει το παιδί – θαύμα της Φούλαμ!

Πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του υπερταλαντούχου μεσοεπιθετικού της Φούλαμ, Χάρβεϊ Έλιοτ, βρίσκεται η ομάδα της Λίβερπουλ.

08.07.2019 | 19:18

Το φετινό καλοκαίρι οι μεταγραφικές κινήσεις της Λίβερπουλ αναμένεται να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Παρόλα αυτά, θα είναι στοχευμένες.

Ο πρώτος παίκτης που αποκτήθηκε, ήταν ο νεαρός Σεπ Φαν Ντεν Μπεργκ. Κι όπως όλα δείχνουν και η δεύτερη κίνηση θα είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας “Telegraph”, οι “Κόκκινοι” είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Χάρβεϊ Έλιοτ.

Ο 16χρονος είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αγγλία. Αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ στην ομάδα της Φούλαμ. Μάλιστα, φέτος έγινε ο νεότερος παίκτης που έπαιξε στην Πρέμιερ Λιγκ, σε ηλικία 16 ετών και 1 μήνα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο νεαρός δεν τα βρήκε με τη Φούλαμ και όπως όλα δείχνουν, θα υπογράψει στη Λίβερπουλ μέσα στις επόμενες μέρες.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με τη Φούλαμ μετρώντας συνολικά 3 συμμετοχές σε όλες της διοργανώσεις. Με τη δεύτερη ομάδα είχε 19 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version