Μια… Ρεάλ μόνος του ο Αζάρ! (pic)

Τόσο μεγάλος όσο το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο Έντεν Αζάρ, όπως φάνηκε και στον φωτογραφικό φακό και τα... παιχνίδια που έκανε.

Η μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τις σημαντικές του φετινού καλοκαιριού. Και μία από αυτές που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε εν δράσει. Ο Βέλγος χαφ εδώ και χρόνια ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη «βασίλισσα». Άλλωστε ήταν ένα όνειρο που το είχε από μικρός. Όπως έχει δηλώσει τόσες και τόσες φορές δημόσια.

Πλέον αυτό είναι πραγματικότητα. Ο έμπειρος μέσος όπου σταθεί και όπου βρεθεί φοράει μία φανέλα των «μερένχες». Ακόμη και αν δεν βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου. Το… κόλλημά του με το σήμα της Ρεάλ είναι μεγάλο.

Παράλληλα, υπάρχουν και πολλοί φωτογράφοι που βρίσκονται δίπλα του ανά πάσα ώρα και στιγμή. Περιμένουν εκείνο το δευτερόλεπτο που θα τους χαρίσει το κάτι παραπάνω. Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Το μεγάλο στοίχημα του Αζάρ!

Ο Εντέν Αζάρ είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Χρόνια τώρα. Οι εμφανίσεις του και η διάρκεια που είχε με τη φανέλα της Τσέλσι «μιλούν» από μόνες τους. Ωστόσο, δεν έχει φτάσει ακόμη εκεί που θέλει και του αξίζει. Στην κορυφή. Το μεγάλο στοίχημα του Βέλγου σούπερ σταρ είναι μία «Χρυσή Μπάλα».

Το απόλυτο βραβείο για έναν παίκτη. Η απόλυτη ατομική διάκριση. Αν θα τα καταφέρει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης; Κανείς δεν ξέρει για την ώρα. Πάντως αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δεν αποκλείεται να τον δούμε σύντομα με το εν λόγω βραβείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ