Παίρνει δάνειο για χάρη του Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα!

Ακόμη ένα πρόβλημα φαίνεται πως υπάρχει, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα.

Το ένα εμπόδιο μετά το άλλο συναντά η Μπαρτσελόνα στην περίπτωση του Αντουάν Γκριεζμάν. Οι Καταλανοί έχουν ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του εδώ και μήνες. Όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα θα τα βρουν. Ότι η «χρυσή τομή» δεν είναι και τόσο μακριά. Αλλά όλο και κάτι νέο θα βγει στην επιφάνεια.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό από τη «Mundo Deportivo» ότι οι «ροχιμπλάνκος» ζητάνε πολλά εκατομμύρια ευρώ για τον έμπειρο φρο. Ότι πρέπει οι Καταλανοί να καλύψουν τη διαφορά που τους χωρίζει. Ο Γκριεζμάν φαίνεται πως πήρε την κατάσταση στα χέρια του, και είναι έτοιμος να βάλει χρήματα μέχρι και από την τσέπη του, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Αλλά αυτό δεν ήταν το τελευταίο εμπόδιο.

Θέμα ρευστότητας στην Μπαρτσελόνα και πρόβλημα με Γκριεζμάν!

Αλλά τα προβλήματα για τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα δεν σταματούν εκεί. Η «Αs» έκανε γνωστό πως οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρευστότητας. Γι’ αυτό το λόγο θέλουν να πάρουν ένα μεγάλο δάνειο από τις ισπανικές τράπεζες. Ο λόγος είναι απλός.

Μόλις τα λάβουν στα χέρια τους θα τα… πασάρουν όλα στους Μαδριλένους, ώστε να τελειώσει το σίριαλ του Γκριεζμάν. Από εκεί και πέρα κάθε μήνα ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό θα πηγαίνει πίσω στην τράπεζα και όχι στα χέρια των Καταλανών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ