Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ: Αδιαθέτησε την ώρα της παρουσίασης ο Μιλιτάο!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ: Αδιαθέτησε την ώρα της παρουσίασης ο Μιλιτάο!

Με ένα απρόοπτο συνοδεύτηκε η παρουσίαση του Έντερ Μιλιτάο στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν έκανε δηλώσεις λόγω έντονης ζαλάδας.

10.07.2019 | 19:26

Η μέρα του Έντερ Μιλιτάο ήταν σήμερα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 21χρονος στόπερ, που κόστισε 50 εκατ. ευρώ, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Μετά, παρουσιάστηκε στο κοινό της “Βασίλισσας”. Όμως, αργότερα ακολούθησε ένα απρόοπτο.

Στη διάρκεια των πρώτων του δηλώσεων, ο Βραζιλιάνος δεν αισθανόταν καλά. Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη των δηλώσεων, ο νεαρός ένιωσε έντονη ζαλάδα. Στην αρχή κατέβαλε έντονη προσπάθεια για να νιώσει καλύτερα, αλλά τελικά σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην ολοκληρωθεί η συνέντευξη Τύπου.

Λίγο αργότερα, οι “Μερένχες” ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους πως ο διεθνής άσος είναι καλά στην υγεία του. Το όλο θέμα προκλήθηκε από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Μαδρίτη, αλλά και λόγω του άγχους του νεαρού παίκτη της Ρεάλ.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Ο Έντερ Μιλιτάο ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 47 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Πόρτο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version