Ακόμη ένα «διαμάντι» στα χέρια της Ρεάλ!

Τη μία μεταγραφή μετά την άλλη κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ οι "μερένχες" θα αποκτήσουν ακόμη ένα μεγάλο ταλέντο.

Δεν κάνει μόνο μεγάλα «μπαμ» η Ρεάλ Μαδρίτης. Κάνει και πιο απλά. Πιο μικρά. Κάνει και τις λεγόμενες «έξυπνες μεταγραφές». Μία από αυτές ήταν του Τακεφούσα Κόμπο πριν κάμποσο χρονικό διάστημα. Ο πιτσιρικάς θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ασίας.

Για μερικούς μάλιστα είναι ο «Μέσι της Ιαπωνίας». Βαρύ θα μπορούσε να πει κάποιος. Ωστόσο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο εν λόγω παίκτης ήταν επί σειρά ετών στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και πλέον ανήκει στη «Βασίλισσα» μάλλον λογικό είναι όλο αυτό που του συμβαίνει.

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι θέλουν να του φέρουν και… παρέα. Όχι όποιον και όποιον. Αλλάς τον μικρό του αδερφό. Τον 12χρονο Έιτζι Κόμπο, ο οποίος θεωρείται εξίσου μεγάλο ταλέντο για την ηλικία του.

Θέμα ωρών η μεταγραφή του στη Ρεάλ!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως τόσοι και τόσοι άλλοι ποδοσφαιριστές που έκαναν την ανάλογη επιλογή. Θα δούμε σε βάθος χρόνου βέβαια αν αυτή η επιλογή θα δικαιώσει τη «Βασίλισσα».

Ωστόσο, το καλό για τα δύο αδέρφια είναι άλλο. Ότι μαζί τους στην ισπανική πρωτεύουσα θα βρίσκεται και η μητέρα τους. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Τόσο για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή, όσο και για τον αδερφό του που είναι κατά έξι χρόνια μικρότερος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ