Δίνει μάχη με τον καρκίνο η σύζυγος του Ναϊνγκολάν

Στην δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής της εισέρχεται η οικογένεια Ναϊνγκολάν, με τον Ράντζα να στέκεται πλάι στην γυναίκα του δίνοντας μαζί τον αγώνα με σκοπό την νίκη κατά του καρκίνου.

Μια δυσάρεστη είδηση ήρθε να σκεπάσει το πρωί της Πέμπτης την ποδοσφαιρική και όχι μόνο Ιταλία. Η σύζυγος του άσσου της Ίντερ, Ράντζα Ναϊνγκολάν, Κλαούντια έκανε γνωστό στα Μέσα πως πάσχει από καρκίνο. Η Ρουμάνα καλλονή εδώ και έναν μήνα ένοιωθε μεγάλη εξάντληση στο σώμα της, κάτι που την έκανε να ψάξει με μεγαλύτερη ζέση την αιτία.

Τα αποτελέσματα έδειξαν το χειρότερο δυνατό, καρκίνο. Ο μέσος της Ίντερ από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλάι της συντρόφου του δίνοντας της δύναμη. Εκείνη με μακροσκελή ανάρτηση της στο προσωπικό της Instagram έκανε γνωστή την είδηση. Παράλληλα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει θέλησε να δώσει δύναμη σε όσους βρίσκονται σε παρόμοια θέση με εκείνη.

Δύσκολη δοκιμασία για την οικογένεια Ναϊνγκολάν

«Ήρθε η ώρα να πάμε και να πολεμήσουμε με αυτό το τέρας. Έχει περάσει ένας μήνας που ξυπνούσα κάθε πρωί και ένοιωθα ισχυρούς πόνους. Ήλπιζα πως απλά είναι ένας εφιάλτης. Ήλπιδα πως η μέρα που θα ξυπνούσα θα ερχόταν σύντομα όμως δεν έγινε αυτό. Οι ημέρες περνούν όπως και η ευτυχία μου. Από σήμερα ξεκινώ ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου. Χημειοθεραπείες. 

Και ποιος είπε πως η Κλαούντια θα ερχόταν μια μέρα που θα αισθανόταν φόβο για μια νέα αρχή; Τι μπορώ να πω μετά από τόσα πολλά δάκρυα. Πάμε να πολεμήσουμε αυτό το θηρίο. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους όσους δίνουν τέτοιες μάχες» ανέφερε η Κλαούντια. Ο Ράντζα Ναϊνγκολάν στέκεται στο πλάι της δίνοντας της δύναμη για αυτό που ξεκινά. Καλή τύχη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ