Επιστρέφει Πρέμιερ Λιγκ για να κλείσει… λογαριασμούς ο Ντιέγκο Κόστα!

Όπως όλα δείχνουν ο Ντιέγκο Κόστα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Φορώντας και πάλι μπλε φανέλα. Απλά αυτή τη φορά της Έβερτον και όχι της Τσέλσι.

Το «επιστροφές καταστροφές» φαίνεται πως είναι το αγαπημένο τραγούδι του Ντιέγκο Κόστα. Όχι δεν κάναμε ρεπορτάζ και βρήκαμε ότι ακούει φανατικά Πασχάλη Τερζή. Όμως, οι σκέψεις του και οι κινήσεις του αυτό βγάζουν. Όταν άφησε την Τσέλσι επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. Την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Μερικούς μήνες εκεί σαν «ροχιμπλάνκο» δεν είχε την προσφορά που θα περιμέναμε. Ούτε και ο ίδιος πρέπει να έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Λιγότερα γκολ, λιγότερες μανούρες. Φαίνεται πως έχει αλλάξει. Έχει ωριμάσει. Γι’ αυτό το λόγο και δείχνει πρόθυμος να κάνει… comeback στην Αγγλία.

Όχι για την Τσέλσι αυτή τη φορά. Αλλά για μία άλλη ομάδα που φοράει μπλε. Την Έβερτον.

Έτοιμος για νέες περιπέτειες ο Ντιέγκο Κόστα!

Η Έβερτον σχεδόν κάθε καλοκαίρι χαλάει πολλά εκατομμύρια ευρώ για σπουδαίες μεταγραφές. Παρόλα αυτά δεν κάνει το κάτι παραπάνω στην Πρέμιερ Λιγκ. Για φέτος η διοίκηση της αγγλικής ομάδας έχει βάλει στο «μάτι» τον Ντιέγκο Κόστα. Εκείνος δεν ψήνεται ιδιαίτερα να παραμείνει στην Ισπανία και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακόμη και τώρα που θα φύγει ο Γκριεζμάν και θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην επίθεση της ισπανικής ομάδας. Στο Νησί έχει αφήσει μερικούς λογαριασμούς ανοιχτούς και όπως όλα δείχνουν θέλει να τους κλείσει και μάλιστα άμεσα. Γι’ αυτό το λόγο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να τα έχει βρει σε όλα με τα «ζαχαρωτά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ