Άρσεναλ

Κοσιελνί: Τελειώνει από την Άρσεναλ, επιστρέφει στη Γαλλία

Μέρες φαίνεται πως μετράει στην Άρσεναλ ο Λοράν Κοσιελνί, καθώς αρνήθηκε να συμμετάσχει στην προετοιμασία, για να αγωνιστεί στη Ligue 1.

Πολύ κοντά στο διαζύγιο φαίνεται πως βρίσκονται Άρσεναλ και Λοράν Κοσιελνί. Ο Γάλλος αμυντικός αποφάσισε να μην μεταβεί στην Αμερική, όπου οι “Κανονιέρηδες” θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο των Λονδρέζων.

Όμως το πράγμα δεν τελειώνει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο 34χρονος στόπερ ζητούσε εδώ και εβδομάδες από την ομάδα του Έμερι να λυθεί το συμβόλαιό του. Ο λόγος; Είχε (και έχει ακόμα) στα χέρια του τρεις προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του. Φημολογείται πως μία από αυτές είναι η Μπορντό, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει περαιτέρω πληροφόρηση.

Η απάντηση που είχε λάβει από την Άρσεναλ ήταν αρνητική. Γι΄αυτό αποφάσισε από τη μεριά του να το τραβήξει στα άκρα και να μην πάει στις ΗΠΑ.

Δείτε τα δημοσιεύματα:

Ο Λοράν Κοσιελνί ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με την Άρσεναλ μετρώντας συνολικά 29 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμα, αγωνίστηκε και 2 φορές με τη δεύτερη ομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ