Λονδίνο – Τορίνο, Τορίνο – Λονδίνο για τον «Πιπίτα»

Η περιπέτεια του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο Λονδίνο δεν αποκλείεται να έχει και συνέχεια, με τον Αργεντινό να έρχεται στο Τορίνο μετά το πέρασμα από την Τσέλσι και να επιστρέφει στο Νησί για άλλη... εκλεκτή.

Ο 31χρονος επιθετικός δεν λέει να στεριώσει πουθενά. Μετά τη Νάπολι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ζει το δικό του… δράμα μη μπορώντας να αποδείξει πουθενά τις επιθετικές του αρετές. Πρόσφατο αποτυχημένο πέρασμα αυτό στο Λονδίνο, με τον έμπειρο επιθετικό να ολοκληρώνει ένα κάκιστο διάστημα στην Τσέλσι.

Η επιστροφή του στην Γιουβέντους ήταν αναπόφευκτη με τους «Μπλε» να μην μπαίνουν ποτέ σε διαδικασία αγοράς των δικαιωμάτων του. Στην Ιταλία είναι σαφές πως ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν μπαίνει καν σε διαδικασία να τον χωρέσει στο ρόστερ του. Μοιραία ο Αργεντινός αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει ξανά υπό την μορφή δανεισμού.

Λονδίνο και Γουέστ Χαμ καλούν Γκονζάλο Ιγκουαΐν

Σημερινό ρεπορτάζ του SkySports  φέρνει στο φως τη θέληση της Γουέστ Χαμ να επαναφέρει τον Αργεντινό στο Λονδίνο. Τα «Σφυριά» σύμφωνα με την πηγή έχουν ήδη προβεί στις πρώτες κινήσεις προκειμένου να πείσουν την Γιουβέντους να πει το «ναι». Η πρόταση αφορά μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς, με τους Ιταλούς για την ώρα να μένουν σιωπηλοί.

Από την άλλη άγνωστη παραμένει και η θέση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Η Γουέστ Χαμ μπορεί να ανοίγεται ως μια νέα πρόκληση χωρίς ιδιαίτερο άγχος, ωστόσο η μη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι το μεγάλο… αγκάθι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ