Μπαρτσελόνα: Χωρίς κόσμο η παρουσίαση Γκριεζμάν

Χωρίς κόσμο θα γίνει η παρουσίαση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Μπαρτσελόνα.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να παρουσιαστεί από την Μπαρτσελόνα ο Αντουάν Γκριεζμάν. Μέχρι τότε όμως οι διοικούντες της ομάδας έκαναν γνωστό πως λόγω «τεχνικών» προβλημάτων δεν θα γίνει με την παρουσία του κοινού.

Το ποσό της μεταγραφή αγγίζει τα 120 εκ. ευρώ και η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα». Αυτό γιατί η συγκεκριμένη μετακίνηση δεν έχει γίνει κοινά αποδεκτή από τους οπαδούς της.

Η λύση όμως βρέθηκε. Οι Καταλανοί θα πραγματοποιήσουν την παρουσίαση κεκλεισμένων των θυρών. Γεγονός το οποίο τους βολεύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η επίσημη διακιολογία είναι πως γίνονται εργασίες συντήρησης του τάπητα του γηπέδου.

Σάββατο η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα

Η ημερομηνία έχει οριστικοποιηθεί σύμφωνα με το «El Chiringuito». Όπως αναφέρουν πληροφορίες του εγκυρότατου ισπανικού Μέσου, οι Καταλανοί θα παρουσιάσουν τον 28χρονο φορ στο κοινό τους το ερχόμενο (13/07).

Πλέον, αυτό που απομένει είναι η οριστική επιβεβαίωση από πλευράς Μπαρτσελόνα. Μετά την ολοκλήρψση αυτής της υπόθεσης, οι «Μπλαουγκράνα» θα στρέψουν την προσοχή τους αποκλειστικα και μόνο στο θέμα της επιστροφής του Νεϊμάρ. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα η μετακίνηση του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γκριεζμάν ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 48 συμμετοχές, 21 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ