Ρόμα: Αυτόν θέλει για αντί-Μανωλά!

Η Ρόμα ετοιμάζει δυνατή μεταγραφική κίνηση, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό που άφησε στην άμυνα ο Κώστας Μανωλάς!

Η Ρόμα έχασε τον καλύτερο της αμυντικό, με τον Κώστα Μανωλά να αποχωρεί για την Νάπολι!

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε εκπληκτικές χρονιές με την Ρόμα, φτιάχνοντας… το όνομα του. Ήδη θεωρείται από τους τοπ κεντρικούς αμυντικούς της Ευρώπης και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται από το 2014 στο ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε πως μετά από πέντε χρόνια με τους «τζιαλορόσι», θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσει. Όπως και έγινε…

Ο έμπειρος άσος είναι εδώ και λίγες ημέρες ποδοσφαιριστής της Νάπολι, συνδέοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο μαζί με τον Κουλιμπαλί.

Πλέον, η Ρόμα πρέπει να βγει στην αγορά για να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο.

Ήδη οι άνθρωποι των Ρωμαίων έχουν ξεχωρίσει μερικά ονόματα ποδοσφαιριστών, που θεωρούν πως μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τον Μανωλά. Ένας από αυτούς είναι και ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ.

Ο Βέλγος άσος είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Ιταλών. Ο έμπειρος στόπερ έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και οι δύο πλευρές δεν έχουν διάθεση για να το ανανεώσουν.

Έτσι η Ρόμα φαίνεται να έχει ήδη κάνει επίσημη κρούση για την απόκτηση του προσφέροντας 30 εκατ. ευρώ στους Λονδρέζους. Οι Άγγλοι αναμένεται να πουν το ναι καθώς δεν θέλουν να χάσουν… τσάμπα τον ποδοσφαιριστή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ