Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δεύτερη εμφάνιση… χρυσάφι από την Γιουνάιτεντ (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστή στους φίλους της την εμφάνιση που θα φορά η ομάδα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Μακριά από το Ολντ Τράφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να αφήσει το κλασικό της κόκκινο χρώμα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πραγματοποιούν αυτή την εποχή την καλοκαιρινή του προετοιμασία – περιοδεία όντας αυτές τις ημέρες στη Νέα Ζηλανδία.

Ο αγγλικός σύλλογος παράλληλα βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει και την 2η εμφάνιση της για την προσεχή σεζόν. Με βασικά χρώματα το μαύρο και το χρυσό οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σκοπεύουν να πανηγυρίσουν μακριά από την έδρα τους.

Με Πογκμπά η νέα εμφάνιση της Γιουνάιτεντ

Χουάν Μάτα, Πολ Πογκμπά, Νεμάνια Μάτιτς Τζέσε Λίνγκαρντ φωτογραφήθηκαν για την νέα καμπάνια της ομάδας από το Μάντσεστερ. Η εμφάνιση θυμίζει αρκετά μία του ένδοξου παρελθόντος, τότε που ξανά χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια χρώματα στην 2η εμφάνιση.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» διατηρούν ανοιχτά τα θέματα των Πογκμπά και Λουκάκου. Οι δύο σταρ παραμένουν με το ένα πόδι εκτός συλλόγου μιας και επιθυμία αμφοτέρων είναι μια νέα πρόκληση. Από την άλλη η μεταγραφολογία για την ενίσχυση της ομάδας συνεχίζεται με αργά βήματα.

Η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωρά καθημερινά με λίγα λόγια και πολύ δουλειά. Ο τεχνικός του συλλόγου, Όλε Γκούναρ Σόλκιερ εργάζεται συνεχώς στο τακτικό κομμάτι θέλοντας να έχει την ομάδα του έτοιμη σε ένα μήνα από τώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ