Μπάγερν Μονάχου

ΕΠΙΣΗΜΟ: Παρουσίασε τον Παβάρ η Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου είχε κάνει δικό της τον Μπένζαμιν Παβάρ από τον περασμένο Ιανουάριο. Τώρα απλά τον παρουσίασε και επίσημα.

Η Μπάγερν Μονάχου πριν πεινάσει μαγειρεύει. Το έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις όλα αυτά τα χρόνια. Μία από αυτές ήταν τον περασμένο Ιανουάριο. Όταν έκανε δικό της τον Μπένζαμιν Παβάρ.

Ο Γάλλος μπακ ήταν από τις αποκαλύψεις του περασμένου Μουντιάλ. Αρκετές ομάδες τον είχαν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Ωστόσο, εκείνος τα βρήκε σε όλα με τους Βαυαρούς. Όχι τώρα. Αλλά πριν από έξι μήνες. Το μόνο που έμενε ήταν να παρουσιαστεί και επίσημα από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Όπως και έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/7).

Έτοιμος για όπου τον χρειαστεί η Μπάγερν ο Παβάρ!

Ο Μπένζαμιν Παβάρ είναι από εκείνους τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν παντού. Ή σχεδόν παντού. Απλά θέλει να δίνει λύσεις στον προπονητή του. Κάτι που τόνισε και στις πρώτες του δηλώσεις κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από τους Βαυαρούς.

“Μπορώ να παίξω σαν δεξί μπακ, σαν κεντρικός αμυντικός και σαν χαφ. Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή. Θέλω να βοηθήσω την Μπάγερν να κατακτήσει κάθε τίτλο και από τη μεριά μου να φανώ όσο πιο χρήσιμος γίνεται στην ομάδα”, ήταν τα λόγια του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Πλέον από εδώ και πέρα θα κληθεί στο γήπεδο να δείξει την αξία του. Όσο φορούσε τη φανέλα της Στουτγκάρδης το είχε κάνει. Από εδώ και πέρα όλοι περιμένουν ακόμη περισσότερα πράγματα από εκείνον εντός αγωνιστικού χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ