Παρί Σεν Ζερμέν

Καβάνι: Ο Ματαντόρ των Παριζιάνων (vid)

16 Ιουλίου του 2013, η ημέρα που η Παρί Σεν Ζερμέν υπέγραψε το πιο φωτεινό της αστέρι, τον Έντισον Καβάνι.

Στο Παρίσι έχουν περάσει αστέρες και αστέρες. Η εποχή Αλ Κελαιφί έχει φέρει λάμψη στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει συνδυαστεί με μπόλικους τίτλους. Εντός των τειχών οι Παριζιάνοι έχουν καταφέρει να δημιουργία αυτοκρατορία, που όμοιά της δυσκολεύεται κανείς να θυμηθεί επί γαλλικού εδάφους.

Τα τελευταία χρόνια, συγκεκριμένα τα έξι πρόσφατα, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει συμβάλλει τα μέγιστα. Ο Έντισον Καβάνι μπορεί να μην κλέβει πάντα τα φώτα της δημοσιότητας, αφήνοντας άλλους για αυτό τον ρόλο. Αυτό που καταφέρνει όμως, η απόλυτη σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα είναι πράγματι ξεχωριστό.

Έξι χρόνια Έντισον Καβάνι στην Παρί

Σήμερα ο 32χρονος ολοκληρώνει έξι χρόνια παρουσίας στο Παρίσι. Όταν άφηνε την Νάπολι ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε τους αριθμούς που έχει πιάσει με την γαλλική ομάδα. Έξι χρόνια γεμάτα τίτλους αλλά και πολλά τέρματα. Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός έχει «ματώσει» το διχτάκι 193 φορές με την φανέλα της Παρί.

https://twitter.com/PSG_English/status/1151067298993717248

Οι Πρωταθλητές Γαλλίας πριν της εποχής Καβάνι είχαν να υπερηφανεύονται για το πάλαι ποτέ «κανόνι» τους, Παουλέτα. Οι αριθμοί του Πορτογάλου ωστόσο δεν μπορούν να συγκριθούν με το μεγαλείο του Καβάνι. O «Ματαντόρ» παραβιάζει αδιάκοπα τις αντίπαλες εστίες. Για καλό της Παρί θα συνεχίσει να το κάνει τουλάχιστον για μία χρονιά ακόμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ