Τότεναμ

Πήρε και τον… δεύτερο Ποτσετίνο η Τότεναμ!

Τη φανέλα της Τότεναμ θα φοράει από εδώ και πέρα για τα επόμενα χρόνια ο γιος του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Μαουρίζιο.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι αυτός που έχει αλλάξει επίπεδο την Τότεναμ. Είναι αυτός που την έχει κάνει και πάλι ανταγωνιστική. Χάρη σε εκείνον οι Λονδρέζοι έχουν φτάσει τόσο μακριά όσο ποτέ ξανά. Τρανό παράδειγμα ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Ναι μεν οι “πετεινοί” έχασαν στη Μαδρίτη από τη Λίβερπουλ με σκορ 2-0.

Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως ήταν η κατάσταση πριν μερικά χρόνια. Και όχι μόνο αυτό. Ο Αργεντινός προπονητής με ελάχιστα έξοδα και καμία μεταγραφή έφτιαξε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Γι’ αυτό το λόγο και η διοίκηση της Τότεναμ του έχει δώσει “λευκή επιταγή” όσον αφορά τις προσθήκες για φέτος το καλοκαίρι.

Μία εξ αυτών ήταν η απόκτηση του γιου του! Του Μαουρίζιο Ποτσετίνο, ο οποίος θα είναι μέλος της Κ-18 των Άγγλων.

Έχει σχέδιο ο Ποτσετίνο!

Τα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια είναι παραπάνω από καλά για την Τότεναμ και τον Ποτσετίνο. Είναι όλα υπέρ του έμπειρου προπονητή. Ναι μεν εκείνος έχει ήδη κάποιες προτάσεις στα χέρια του, αλλά για κανένα λόγο δεν σκέφτεται να αφήσει τους Λονδρέζους στα κρύα του λουτρού.

Και αυτό διότι πιστεύει σε εκείνους. Πιστεύει στο σχέδιο που έχει σκεφτεί και με το οποίο φαίνεται να υπάρχει πρόοδος με αργά και στα σταθερά βήματα. Κάτι που δείχνει πως και οι κούπες δεν είναι πολύ μακριά ακόμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ