Φώτο Ημέρας

Γελάει ο κόσμος με το νέο look του Οζίλ! (photos)

Πρώτο θέμα -και πάλι για τους λάθους λόγους- έγινε ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος προκαλεί αντιδράσεις με το νέο του look.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μεσούτ Οζίλ τα τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Η καριέρα του στην Άρσεναλ δεν είναι αυτή που θα περίμενε ούτε αυτός, ούτε οι φίλοι του αγγλικού συλλόγου. Παρόλα αυτά βρίσκεται στον “αφρό” είτε για καλό, είτε για κακό λόγο.

Ο Γερμανός χαφ μετά τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ είχε αφήσει τους οπαδούς των Λονδρέζων να ζητάνε το… κεφάλι του. Τώρα πιο έντονα από ποτέ. Ο λόγος;

Το νέο look του! Ο έμπειρος μέσος πήρε την απόφαση να κάνει ένα… πείραμα. Έβαψε το μαλλί του ξανθό, όπως έκαναν κατά το παρελθόν άλλοι και άλλοι ποδοσφαιριστές. Βέβαια, τότε η… πλατίνα ήταν της μόδας. Τώρα όχι τόσο πολύ. Λογικό και επόμενο να γεννά απορίες αυτό που έκανε ο Οζίλ στον… εαυτό του.

Αβέβαιο το μέλλον του Οζίλ!

Πέρα από το νέο… μαλλί του Οζίλ τα αγγλικά ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του και για έναν άλλο λόγο. Το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δύσκολα η νέα σεζόν θα τον βρει στην Αγγλία και την Άρσεναλ. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιό του είναι “αλμυρό” και γιατί η προσφορά του είναι ελάχιστη στους “κανονιέρηδες”.

Ήδη μερικές ομάδες έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά τίποτα ακόμη δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο ή δεδομένο μιας και η μεταγραφική περίοδος έχει ακόμη “ψωμί”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ