Ρεάλ Μαδρίτης

H Μίλαν ρώτησε, η Ρεάλ ούτε που άκουσε!

Κίνηση για την απόκτηση του Κροάτη μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς προσπάθησε να πραγματοποιήσει η Μίλαν, ωστόσο οι «Ροσονέρι» δεν έφθασαν καν στην... προσπάθεια.

Απόπειρα να κάνει το κόλπο γκρόσο του φετινού καλοκαιριού στην Ιταλία πραγματοποίησε η Μίλαν. Ο ιταλικός σύλλογος σύμφωνα με πληροφορίες της AS ενδιαφέρθηκε να μάθει για το ποιο ποσό θα ικανοποιούσε την Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου η τελευταία να παραχωρήσει τον Λούκα Μόντριτς.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Μαδριλένοι στο άκουσμα και μόνο του ενδιαφέροντος σταμάτησαν όποια όρεξη της Μίλαν. Ο Κροάτης μέσος αποτελεί βασικό γρανάζι της Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να αναγεννήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός οικοδομεί τη «Βασίλισσα» της νέας εποχής διατηρώντας παράλληλα τα γνωστά… θεμέλια.

Μετά την Ίντερ αρνήθηκε και την Μίλαν ο Μόντριτς

Ο 33χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο ακόμη δύο ετών με τους Μαρδιλένους, το οποίο και οι δύο πλευρές επιθυμούν να διατηρήσουν. Έτσι το ενδιαφέρον της Μίλαν δεν μπορεί από το να μείνει μέχρι εκεί. Οι «Ροσονέρι» θα ήθελαν έναν ηγετικό ποδοσφαιριστή στην μεσαία τους γραμμή, όμως ο Μόντριτς δεν είναι διαθέσιμος.

Σε παρόμοια κατάσταση με την Μίλαν βρέθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι και η Ίντερ. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2018 θέλει και θα παραμείνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ελπίζοντας πως επί Ζιντάν θα επανέλθει στα γνωστά του επίπεδα. Η λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό παραχώρηση δεν εμπεριέχει τον Κροάτη. Οι «Ροσονέρι» αφήνουν πίσω τον έμπειρο Κροάτη και προχωρούν παρακάτω!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ