Άρσεναλ

Πιο πιθανό να βρεθούν… UFO, παρά να πάρει η Άρσεναλ πρωτάθλημα! (pics)

Χαμένο, πριν καν αρχίσει, φαίνεται πως είναι το επόμενο πρωτάθλημα για την Άρσεναλ, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες στην Αγγλία.

Η Άρσεναλ κάθε χρόνο βλέπει τις πιθανότητές της για πρωτάθλημα να λιγοστεύουν. Όχι κατά τη διάρκειά του. Αλλά πριν καν αυτό αρχίσει. Στην ουσία κάθε… πέρυσι και καλύτερα για τους Λονδρέζους.

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι “κανονιέρηδες” ήταν σε φάση να φτάσουν ως το τέλος. Βλέπουν όλες τις άλλες ομάδες να κάνουν τη μία προσθήκη μετά την άλλη, ενώ εκείνοι δεν έχουν κάνει ούτε μία!

Λογικό και επόμενο οι στοιχηματικές εταιρίες να ρίχνουν τις αποδόσεις του για την Άρσεναλ όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, είναι τόσο… χαμηλές που μοιάζει πιο πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρχουν εξωγήινοι στην “περιοχή 51”.

Τι γίνεται με την Άρσεναλ;

Για την ώρα οι μεταγραφικές κινήσεις της Άρσεναλ είναι ελάχιστες. Σχεδόν ανύπαρκτες. Οι “κανονιέρηδες” θέλουν να κάνουν δικό τους τόσο τον Γουιλφρίντ Ζαχά όσο και τον Γιανίκ Καράσκο. Ωστόσο, καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν δείχνει πως έχει την κατάλληλη πορεία.

Βέβαια, αυτό δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Αν και το μπάτζετ που έχει να διαχειριστεί ο Ουνάι Έμερι δεν του αφήνει πολλές επιλογές. Οπότε ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να “χτίσει” την ομάδα που έχει στο μυαλό του. Οπότε πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να δει αν οι επιθυμίες του θα γίνουν… πραγματικότητα από τη διοίκηση του συλλόγου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ