Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι παίκτες μας θέλουν να φύγουν»

Η καλοκαιρινή προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να ελπίζει πως θα ολοκληρωθεί με την παραμονή τόσο του Πολ Πογκμπά όσο και του Ρομελού Λουκάκου στον σύλλογο.

Χρόνο να χτίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επιθυμεί έχει άπλετο μπροστά του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός τεχνικός σε φιλική συνάντηση είδε τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και δίνοντας παράλληλα χρόνο σε νέα πρόσωπα η ομάδα του έφθασε στο ευρύ 4-0 επί της Λιντς.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Αυστραλία πραγματοποιώντας εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασία τους. Στο περιθώριο της σημερινής αναμέτρησης ο Νορβηγός κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις γύρω από τους δύο σταρ της ομάδας. Πολ Πογκμπά και Ρομελού Λουκάκου παρουσιάζονται «φευγάτοι» από την Γιουνάιτεντ, με τον προπονητή τους να απορεί αναζητώντας την αιτία.

Σόλσκιερ: «Συνεχίζω να θέλω να χτίσω γύρω από τον Πογκμπά»

Τα δύο αστέρια των «Κόκκινων Διαβόλων» βρίσκονται κανονικά στην αποστολή του συλλόγου, όμως είναι αβέβαιο αν θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία. Αμφότεροι έχουν ζητήσει μεταγραφή, με τον Μίνο Ραιόλα να συνεχίζει επαφές με πρωτοκλασάτους συλλόγους της Ευρώπης.

«Ο Πογκμπά είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής αλλά και άνθρωπος. Έχω εξαιρετική σχέση μαζί του, η οποία κρατά αρκετά χρόνια. Όπως έχω ξαναπεί θέλω να χτίσω πάνω του την ομάδα μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι παίκτες μας θέλουν να αποχωρήσουν» τόνισε μεταξύ άλλων ο Σόλσκιερ στις δηλώσεις του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ