Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί: Νεϊμάρ φεύγει Ντιμπαλά έρχεται
Home Page

Παρί: Νεϊμάρ φεύγει Ντιμπαλά έρχεται

Ένα βήμα πιο κοντά στον Πάολο Ντιμπαλά βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νεϊμάρ να ζητά απεγνωσμένα να αποχωρίσει.

20.07.2019 | 14:16

Στη Παρί Σεν Ζερμέν ξέρουν ότι ο Νεϊμάρ θέλει να αποχωρήσει από το Παρίσι. Έτσι κοιτούν ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους. Σύμφωνα πάντα με τα γαλλικά ΜΜΕ αυτή θα είναι ο Πάολο Ντιμπαλά.

Φήμες μάλιστα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ίδιας της Γιουβέντους για τον Νεϊμάρ και τον Ντιμπαλά ως αντάλλαγμα! Πάντως αυτές οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται και γι αυτό πρέπει να «κρατάμε» μικρό καλάθι.

Παραμένει μεγάλο ερωτηματικό εάν ο ίδιος ο Αργεντινός θα θελήσει να αποχωρίσει από την Γιουβέντους. Στο Τορίνο πάντως είτε γίνει είτε όχι το ντιλ δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσουν. Έστω και με την μορφή δανεισμού.

Πάντως το ποσό της μεταγραφής του δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που αξιώνει η Παρί στον Νεϊμάρ. Ούτε καν θα είναι κοντά στα 222 εκ. ευρώ που έδωσε για τον Βραζιλιάνο. Ο μικρόσωμος επιθετικός της Γιούβε παραχωρείται με ένα ποσό κοντά στα 50 εκ. ευρώ.

Έντονη φημολογία περί επικείμενης συμφωνίας Γιουβέντους – Νεϊμάρ

Από τους παραπάνω, η Γιουβέντους σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα παρουσιάζεται ως ο μεγαλύτερος αντίπαλος των Καταλανών. Ο Αντρέα Ανιέλι για άλλη μία χρονιά δείχνει με πράξεις πως θέλει να φθάσει στην κορυφή της Ευρώπης. ποδοσφαιριστές όπως οι Ντε Λιχτ, Ραμπιό Ράμσει ενισχύουν κατά πολύ τους «Μπιανκονέρι».

Αυτό που μένει είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μια «τρομακτική» προσθήκη στην επιθετική γραμμή. Οι Κριστιάνο και Ντιμπαλά περιμένουν ακόμη έναν προκειμένου να συνθέσουν μια εκρηκτική τριάδα. Ίσως αυτός να είναι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ. Θα έλεγε όχι ο Νεϊμάρ σε αυτή την πρόκληση;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version