Τότεναμ

Τότεναμ: Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Έρικσεν

Την παραμονή του Κρίστιαν Έρικσεν στο Λονδίνο επιθυμούν στην Τότεναμ, γι' αυτό είναι έτοιμοι να του προσφέρουν μία πολύ καλή πρόταση ανανέωσης.

Πιο κοντά από ποτέ στην έξοδό του από την Τότεναμ βρίσκεται ο Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και σκέφτεται να αποχωρήσει από τους “Spurs”. Μάλιστα, η Ρεάλ έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα του, καθώς αναζητά παίκτη στο χώρο του κέντρου.

Τα “Σπιρούνια” όμως, δεν θέλουν να χάσουν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους. Έτσι, έχουν σκοπό να του προτείνουν ένα νέο συμβόλαιο για να τον δελεάσουν να παραμείνει στην ομάδα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Daily Mail” αυτό θα έχει πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους. Πιο συγκεκριμένα, η αγγλική εφημερίδα αναφέρει, πως το ποσό που θα του προταθεί, θα ξεπερνά τις 220 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο, η Τότεναμ θέλει να πείσει τον 27χρονο να μην αφήσει το Λονδίνο. Αν όμως, αυτός αρνηθεί την παραπάνω πρόταση, τότε οι “Πετεινοί” θα αναγκαστούν να τον πουλήσουν, καθώς θα τον χάσουν χωρίς να πάρουν ευρώ μετά το 2020.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 51 συμμετοχές, 10 γκολ και 17 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τότεναμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ