Ρεάλ Μαδρίτης

“Έφτυσε” κατάμουτρα τον Ζιντάν ο Μπέιλ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποκάλυψε ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν αγωνίστηκε στα πρόσφατα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης γιατί δεν ήθελε να αγωνιστεί.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γκάρεθ Μπέιλ βρέθηκε μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Μετά τη φυγή Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης έψαχνε τον επόμενο ηγέτη της. Όλοι έπεσαν πάνω στον Ουαλό εξτρέμ. Εκείνος έδειξε να ανταποκρίνεται στην αρχή, αλλά στη συνέχει ήρθαν τα γνωστά προβλήματα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και αυτοί δεν τον άφησαν να βρει ρυθμό ούτε την περασμένη σεζόν. Ο κόσμος της ομάδας άρχισε να γκρινιάζει για τον Μπέιλ που βρέθηκε ξανά υπό αμφισβήτηση.

Έβγαλε στη σέντρα τον Μπέιλ ο Ζιντάν

Η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης έφερε στην πόρτα της εξόδου τον Μπέιλ. Δεν είναι μυστικό ότι οι δυο άντρες δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως ο 30χρονος δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Γάλλος τεχνικός τόνισε ότι δεν βάζει τον Μπέιλ να παίξει καθώς ο ίδιος του ζήτησε να μείνει εκτός. “Μπορεί τα Ισπανικά μου να μην είναι τόσο καλά, αλλά θα προσπαθήσω να σας το κάνω ξεκάθαρο. Δεν έχω ασέβεια για τον Μπέιλ ή κάποιον άλλο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα διαπραγματεύεται την μεταγραφή του. Τόνισα ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο να αποχωρήσει. Δεν έπαιξε στο πρόσφατο φιλικό γιατί ο ίδιος μου ζήτησε να μην αγωνιστεί. Όσο είναι παίκτης της Ρεάλ θα κάνει προπονήσεις και θα δούμε. Δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση”, ήταν τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ