Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι: Τσίμπησε το αστέρι της Φενέρμπαχτσε! (vid)
Home Page

Νάπολι: Τσίμπησε το αστέρι της Φενέρμπαχτσε! (vid)

Μία ακόμα μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα της Νάπολι, καθώς απέκτησε και επίσημα τον Ελίφ Ελμάζ όπως ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε.

23.07.2019 | 16:05

Την τρίτη της φετινή μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα της Νάπολι. Μετά τον Κώστα Μανωλά, αλλά και τον Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο, οι “Παρτενοπέι” πρόσθεσαν στο ρόστερ τους και τον Ελίφ Ελμάζ.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Φενέρμπαχτσε, ο 20χρονος μέσος άφησε την Κωνσταντινούπολη και υπέγραψε στο σύλλογο της Σέριε Α. Η χρονική διάρκεια της συμφωνίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Από την άλλη όμως, το ποσό που ξόδεψε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, άγγιξε τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σκοπιανός άσος πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τα “Καναρίνια” και μπήκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Η Νάπολι όμως ήταν αυτή που πρόλαβε να τον αποκτήσει. Μάλιστα, με αυτό το ποσό, η τούρκικη ομάδα πήρε μεγάλη οικονομική ανάσα, καθώς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Δείτε τo αποχαιρετιστήριο βίντεο των Τούρκων:

Ο Ελίφ Ελμάζ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 40 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version