Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη χιαστών ο Ασένσιο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη χιαστών ο Ασένσιο (vid)

Χειρότερο «μαντάτο» δεν θα μπορούσε να συμβεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαδριλένους να γνωστοποιούν πως ο ποδοσφαιριστής τους, Μάρκο Ασένσιο υπέστη ρήξη χιαστού.

24.07.2019 | 13:03

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ασένσιο! Ο 23χρονος αλλιώς είχε ονειρευτεί την σεζόν που έρχεται και αλλιώς του την έφερε μπροστά του η μοίρα. Η φιλική αναμέτρηση με την Άρσεναλ δεν ολοκληρώθηκε ευχάριστα για την «Βασίλισσα». Οι Ισπανοί επικράτησαν 3-2 των «Κανονιέρηδων» βγαίνοντας νικητές στην διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο η νίκη αυτή επισκιάστηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είδε τον ποδοσφαιριστή του να αποχωρεί τραυματίας. Ο Ισπανός χαφ σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είδε το πόδι του να… κολλάει στο έδαφος. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο των Μαδριλένων ενημέρωσε τον Γάλλο τεχνικό με τον τελευταίο να τον αντικαθιστά από τον αγωνιστικό χώρο.

Τουλάχιστον έξι μήνες εκτός ο Ασένσιο

Η γνωμάτευση του τραυματισμού του ταλαντούχου μέσου ήρθε άμεσα δείχνοντας την σοβαρότητα της κατάστασης. Ο Ασένσιο έχει υποστεί ρήξη χιαστών στο αριστερό του γόνατο, ωστόσο η ζημιά ενδέχεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Οι φόβοι για μηνίσκο πληθαίνουν, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα διατηρήσει τον Ισπανό περισσότερους από έξι μήνες εκτός δράσης.

Ο τραυματισμός αυτός ενδέχεται να αλλάξει την μεταγραφική πολιτική της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ασένσιο βρισκόταν στα άμεσα σχέδια του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Γάλλο τεχνικό ήδη να σκέφτεται την επόμενη ημέρα. Το κενό του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή μπορεί να καλυφθεί ή εκ των έσω ή με μεταγραφή.

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Μάρκο Ασένσιο

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version