Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ: «Δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα ο Πογκμπά»

Ο Σόλσκιερ στάθηκε... ασπίδα στον Πολ Πογκμπά, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο μέσο!

Ο Σόλσκιερ ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την συμπεριφορά του Πολ Πογκμπά!

Ο Πολ Πογκμπά είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Μάντσεστερ, ωστόσο η Γιουνάιτεντ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι προς πώληση. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πιέζει να αποχωρήσει με την Ρεάλ του Ζιντάν να τα έχει βρει σε όλα με τον Γάλλο μέσο.

Πάντως όσο περνούν οι μέρες οι πιθανότητες μεταγραφής του στους «μερένχες», ελαχιστοποιούνται. Οι άνθρωποι των Άγγλων θέλουν τον Γάλλο στην ομάδα και την νέα σεζόν και του το δείχνουν με κάθε τρόπο. Ωστόσο, αυτή του η αντίδραση έχει φέρει αναστάτωση στις τάξει των φίλων των «κόκκινων διαβόλων». Από την άλλη υπάρχουν και αρκετά αγγλικά δημοσιεύματα, τα οποία υποστηρίζουν πως ο 26χρονο δημιουργεί προβλήματα στις προπονήσεις της Μάντσεστερ!

Αυτά τα δημοσιεύματα, φρόντισε να διαψεύσει με δηλώσεις του ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιατεντ!

«Νομίζω πως οι φίλοι της ομάδας ξέρουν τι έχει προσφέρει στην ομάδα ο Ποκγμπά και πόσα ακόμα μπορεί να προσφέρει. Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετοί που δεν έχουν την ίδια άποψη, ωστόσο είναι ένα μικρό μερίδιο. Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα ο Πογκμπά όσο είμαι εγώ εδώ. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που δίνει όσα περισσότερα μπορεί. Πρέπει να έχουμε υπομονή, πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ