ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Με όπλο το αήττητο ο Άρης

Οι σημερινές προβλέψεις από τους Betarades.

Με όπλο το αήττητο ο Άρης

Σε πρώτο πλάνο στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι βρίσκονται οι αναμετρήσεις για το 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Ο Άρης επιστρέφει μετά από οχτώ χρόνια στην Ευρώπη, την ώρα που η ΑΕΚ Λάρνακας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τα φρουτάκια. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Αήττητος από το 1968 ο Άρης

Μετά από οχτώ χρόνια απουσίας, ο Άρης επιστρέφει και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δη το Γιουρόπα Λιγκ. Το συγκρότημα του Παντελίδη υποδέχεται στο κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης” την ΑΕ Λεμεσού, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Οι “κιτρινόμαυροι” διατήρησαν το βασικό κορμό τους από την περασμένη σεζόν, στην οποία πραγματοποίησαν μία ιδιαίτερα καλή πορεία.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕ Λεμεσού θα δώσει και πάλι το παρών στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια. Την περασμένη σεζόν κατέκτησε το 7ο Κύπελλο Κύπρου στην ιστορία της (σ.σ. πρώτο μετά από 30 χρόνια), εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν υπήρξαν μεγάλες ανακατατάξεις στο ρόστερ των Κυπρίων, οι οποίοι απόψε θα έχουν ιδιαίτερα δύσκολο έργο κόντρα στον αήττητο εδώ 26 αναμετρήσεις (12-14-0) στη Θεσσαλονίκη Άρη. Επιλογή μας αποτελεί το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

Προβάδισμα για ΑΕΚ Λάρνακας

Δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της η ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στην Πετροκούμπ, παρόλα αυτά εξασφάλισε το εισιτήριο για το 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Απόψε δίνει την πρώτη αναμέτρησή της με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας στην “ΑΕΚ Αρένα”, έχοντας και ως σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Κύπρο. “Περιμένω ένα ισορροπημένο ζευγάρι με τη Λέφσκι. Βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο στο ξεκίνημα της σεζόν. Έχουν ένα πλεονέκτημα, γιατί έπαιξαν και δυο ματς στο πρωτάθλημα”, υπογράμμισε ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Η Λέφσκι Σόφιας προσπέρασε το εμπόδιο της Ρουζομπέροκ με χαρακτηριστική ευκολία (2-0 εντός και εκτός έδρας). Έχει δώσει ήδη δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας τέσσερις βαθμούς. Την Κυριακή (21/7) αναδείχθηκε ισόπαλη με την Έταρ (0-0 εκτός έδρας). “Σεβόμαστε την αντίπαλό μας, αλλά θεωρώ πως εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο για πρόκριση”, υπογράμμισε ο προπονητής της, Πέταρ Χούμπτσεφ. Εμείς θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ