Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντιμπάλα: Μεγάλο χάσμα μεταξύ Γιουβέντους και Τότεναμ
Τότεναμ

Ντιμπάλα: Μεγάλο χάσμα μεταξύ Γιουβέντους και Τότεναμ

Πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Πάολο Ντιμπάλα έκανε η Τότεναμ, αλλά δεν αγγίζει σε καμία περίπτωση τις απαιτήσεις των "Μπιανκονέρι".

26.07.2019 | 18:25

Το ενδιαφέρον της Τότεναμ για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα μόνο φημολογούμενο δεν ήταν. Τα “Σπιρούνια” είναι αποφασισμένα να πλαισιώσουν με ένα μεγάλο όνομα τον Χάρι Κέιν. Έτσι, κατέληξαν στην περίπτωση του Αργεντινού φορ.

Οι Λονδρέζοι φαίνεται πως χτύπησαν την πόρτα της Γιουβέντους, κάνοντας μία πρόταση της τάξης των 50 εκατ. ευρώ. Όμως, όπως αναφέρει η “La Stampa” το ποσό αυτό δεν είναι αρκετό για τους “Μπιανκονέρι”. Πιο συγκεκριμένα, η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως η ομάδα του Τορίνο ζητά σχεδόν τα διπλάσια. Επιθυμούν δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 90 εκατ. ευρώ.

Προς το παρόν, το κενό ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλο. Γι’ αυτό, μένει να φανεί αν οι “Spurs” θα επιστρέψουν με νέα προσφορά, ή αν θα στρέψουν αλλού την προσοχή τους.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 42 συμμετοχές, 10 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Γιουβέντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version