ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Άσσος η Τζουργκάρντεν, με κάλυψη η Εργκρίτε

Δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους Betarades.gr!

Άσσος η Τζουργκάρντεν, με κάλυψη η Εργκρίτε

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (28/07) παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει δράση σε Β’ Γερμανίας, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο, Ρωσία, Σκανδιναβία, καθώς επίσης και σε Βραζιλία, Αργεντινή και Μεξικό. Το Betarades.gr έχει επιλέξει τρία αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος από τη Σουηδία, ένα από την πρώτη κατηγορία και δύο από τη δεύτερη. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Κερδίζει η Τζουργκάρντεν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το Τζουργκάρντεν – Χάκεν. Οι γηπεδούχοι επανήλθαν στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες (νίκησαν 2-1 την Κάλμαρ), διεύρυναν το αήττητο τους στις οκτώ αγωνιστικές (6-2-0), φιγουράροντας στην 3η θέση με 32 πόντους και έχοντας ωστόσο δύο παιχνίδια λιγότερα από την πρωτοπόρο ΑΪΚ και ένα από τη 2η Μάλμε. Από την άλλη, η Χάκεν βρίσκεται και αυτή με τη σειρά της σε καλή κατάσταση έρχεται από δύο νίκες και εξακολουθεί να φιγουράρει στα υψηλά στρώματα και μόλις στο -2 από την «τριάδα» και την έξοδο στην Ευρώπη. Ωστόσο, μεσοβδόμαδα είχε απαιτητικό ταξίδι στην Ολλανδία (0-0 με την Αλκμάαρ), ακολουθεί νέο δύσκολο παιχνίδι με την ολλανδική ομάδα και το μυαλό της το έχει περισσότερο στην Ευρώπη, όπου αναζητά τη διάκριση. Οι γηπεδούχοι μπορούν να επωφεληθούν και να επιβεβαιώσουν τον άσσο σε απόδοση 2.15.

Παίρνει το διπλό η Ντάλκουρντ

Συνεχίζουμε με το Βαστέρας – Ντάλκουρντ. Η Βαστέρας δεν έρχεται από θετικά αποτελέσματα, στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της έμεινε ισόπαλη με τη Γιόνσεπινγκ (2-2 εντός) και ηττήθηκε από την ίδια αντίπαλο (2-1), με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην 11η θέση και μόλις έναν πόντο πάνω από τα μπαράζ παραμονής. Η Ντάλκουρντ, από την άλλη, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει τέσσερις νίκες στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές και με νίκη σήμερα θα μειώσει στον πόντο τη διαφορά από τα μπαράζ ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι στους περισσότερους τομείς και το διπλό σε απόδοση 2.40 αξίζει και με το παραπάνω το ρίσκο.

Ρίσκο με Εργκρίτε

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με το Βάρμπεργκ – Εργκρίτε. Η Βάρμπεργκ γνώρισε τη δεύτερη ήττα στη σεζόν την προηγούμενη αγωνιστική (1-0 από την Ντάλκουρντ), βρίσκεται σταθερά στην κορυφή με 36 πόντους, στο +2 από τη δεύτερη Μιάλμπι και στο +6 από την 3η Μπράγκε, έχοντας μάλιστα από αμφότερες παιχνίδι λιγότερο. Δεν βρίσκεται πάντως σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, κερδίζει στο όριο και δεν βγάζει τον δυναμισμό των πρώτων αγωνιστικών. Στον αντίποδα, η Εργκρίτε επέκτεινε το αήττητο στις έξι αγωνιστικές (4-2-0), βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θέλει να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τις θέσεις της ανόδου, είναι στο -8 από την απευθείας άνοδο και στο -4 από τα μπαράζ, έχοντας ωστόσο παιχνίδι λιγότερο από τις Μιάλμπι και Μπράγκε. Μας πείθουν περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή οι φιλοξενούμενοι, κρατάμε το 2 DNB σε απόδοση 2.25.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ