Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαρύς και… ασήκωτος πήγε στη Ρεάλ ο Αζάρ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Βαρύς και… ασήκωτος πήγε στη Ρεάλ ο Αζάρ!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά με πολλά περισσότερα παραπανίσια κιλά εμφανίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εντέν Αζάρ σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

30.07.2019 | 16:42

Η αλήθεια είναι ότι η… κοιλίτσα φαινόταν από τα τελειώματα της σεζόν με την Τσέλσι. Όμως, οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης έπαθαν την… πλάκα τους με τον Εντέν Αζάρ. Και όχι για καλό λόγο. Οι εμφανίσεις του Βέλγου χαφ στα φιλικά ματς της “βασίλισσας” δεν είναι κάτι τρομερό.

Γι’ αυτό το λόγο και όλοι έχουν επικεντρωθεί στα κιλά του. Τα παραπανίσια. Μάλιστα, όπως έκαναν γνωστό τα περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ ο έμπειρος μέσος όταν υπέγραψε στους “μερένχες” πριν από περίπου ένα μήνα είχε σπάσει τη… ζυγαριά! Αυτή τον έδειχνε ούτε ένα, ούτε δύο κιλά παραπάνω από το επιτρεπτό όριο. Αλλά επτά ολόκληρα!

Ήδη η μπάκα του έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου και έχει σχολιαστεί πολλές φορές. Τις περισσότερες όχι θετικά. Κάτι που είναι και πολύ φυσιολογικό.

Περιμένουν πολλά από τον Αζάρ στη Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις ομάδες που κάθε χρόνο “πρέπει” να τα παίρνει όλα. Δεν έχει χρονικά περιθώρια για “πειράματα”. Ειδικά μετά την περσινή χρονιά που ήταν τουλάχιστον οδυνηρή. Ήδη οι Μαδριλένοι έχουν επενδύσει πολλά εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές. Τα περισσότερα εκ των οποίων πήγαν στον Αζάρ.

Και ο ίδιος ξέρει ότι πρέπει να “κλείσει” στόματα. Ότι πρέπει να επιδείξει εντός αγωνιστικού χώρου ότι τα χρήματα που σπατάλησαν για εκείνον οι Ισπανοί θα πιάσουν τόπο και ότι δεν θα είναι απογοητευτικός. Όπως όταν πάτησε για πρώτη φορά τη ζυγαριά όντας ποδοσφαιριστής της “βασίλισσας”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version