Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FIFA: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα για την ανάδειξη του κορυφαίου της χρονιάς (pic)
Κόσμος

FIFA: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα για την ανάδειξη του κορυφαίου της χρονιάς (pic)

Η ανάδειξη για το βραβείο του καλύτερου της χρονιάς θα είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση για την FIFA, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να κάνει γνωστά τα δέκα ονόματα που θα διεκδικήσουν την διάκριση.

31.07.2019 | 19:38

Ποιον να πρωτοδιαλέξεις! Από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον Λιονέλ Μέσι και από τον Εντέν Αζάρ στον Βιργίλ Φαν Ντάικ. Η λίστα που έφερε στο φως η FIFA με τους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν το βραβείο του καλύτερου της χρονιάς… τρομάζει. Οι διοργανωτές ξέρουν πως το αποτέλεσμα της φετινής χρονιάς θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς οι κορυφαίοι αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για τα πρωτεία.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Ματίας Ντε Λιχτ, Σαντιό Μανέ, Μοχάμεντ Σαλάχ, Βιργίλ Φαν Ντάικ, Εντέν Αζάρ, Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Μπαπέ και Χάρυ Κέιν. Ποιος να ξεχωρίσεις; Ποιον να μην αδικήσεις;

Ποιος θα αναδειχθεί κορυφαίος της χρονιάς;

Πλην του Χάρυ Κέιν όλοι κατάφεραν εν τέλει να πανηγυρίσουν. Οι τίτλοι ήρθαν στα χέρια τους, όντας πρωταγωνιστές των ομάδων τους. Μέχρι ώρας τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο «βράχος» της Λίβερπουλ, Βιργίλ Φαν Ντάικ. Η σταθερότητα του στην πρώτη του χρονιά σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε και τους πιο απαιτητικούς να του βγάλουν το… καπέλο. Ο νικητής αναμένεται να ανακοινωθεί στο γκαλά της FIFA, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μιλάνο στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version