Μπαρτσελόνα

Με Σκαλόνι η τελευταία ευκαιρία του Μέσι

Συνεπής στο πλάνο της η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής, με την «Αλμπισελέστε» να συνεχίζει με τον Λιονέλ Σκαλόνι στην τεχνική της ηγεσία με στόχο το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η απογοητευτική – άλλη μία – παρουσία της Αργεντινής στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα στέρησε στον Λιονέλ Μέσι ξανά την πρώτη του κούπα σε εθνικό επίπεδο. Η «Αλμπισελέστε» στα γήπεδα της Βραζιλίας παρουσιάστηκε νωθρή και κατώτερη των περιστάσεων. Η ήττα από την διοργανώτρια και μετέπειτα τροπαιούχο «Σελεσάο» ήρθε απολύτως φυσιολογικά.

Η παραπάνω εξέλιξη παρόλα αυτά δεν στάθηκε ικανή να φέρει ξανά αλλαγές στην τεχνική ηγεσία των Αργεντινών. Η Ομοσπονδία της χώρας απεναντίας στηρίζει έμπρακτα τον τεχνικό της, Λιονέλ Σκαλόνι. Ο 41χρονος θα είναι και επίσημα ο άνθρωπος που καλείται να φέρει στην χώρα του την επιτυχία.

Στόχος του Σκαλόνι η κορυφή στο Κατάρ

Η δίψα των Αργεντινών για την πρωτιά αλλά την εικόνα αυτής με τον Λιονέλ Μέσι ως πρωταγωνιστή γεμίζει βάρος τον Σκαλόνι. Ο άπειρος τεχνικός καλείται στην τελευταία – φαινομενικά – ευκαιρία του άσσου της Μπαρτσελόνα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τον τίτλο στο Μουντιάλ.

Σε τρία χρόνια η διοργάνωση λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στο Κατάρ. Τότε ο Λιονέλ Μέσι θα διαβαίνει το 35ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο η θέληση για διάκριση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Όλος ο πλανήτης – ο καθένας έχοντας διαφορετικό συναίσθημα – θέλει να δει τον Αργεντινό να σηκώνει το τρόπαιο του Μουντιάλ. Θα καταφέρει ο Σκαλόνι να βγάλει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ