Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τότε, υπογράφει με Γιουνάιτεντ ο Φερνάντες!

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Μπρούνο Φερνάντες θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Τόσα θα παίρνει από τους "κόκκινους διαβόλους".

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φορτσάρουν για να κλείσουν τους παίκτες που θέλουν. Πρώτος και καλύτερος σε αυτή τη λίστα είναι ο Μπρούνο Φερνάντες. Ο έμπειρος μέσος το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε επικοινωνία με τους “κόκκινους διαβόλους”, ώστε να υπάρξει το μεγάλο deal.

Σε αυτό όλες οι πλευρές θα βγουν κερδισμένες. Τόσο η αγγλική ομάδα που θα αποκτήσει έναν ακόμη ποιοτικό ποδοσφαιριστή στις τάξεις της, όσο και ο ίδιος. Μιας και αυτή η μεταγραφή θα τον ανεβάσει σε άλλα επίπεδα. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και χρηματικά, αφού όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ ο Φερνάντες θα έχει λαμβάνειν από τη Γιουνάιτεντ έξι εκατομμύρια λίρες το χρόνο.

Καθόλου άσχημα εδώ που τα λέμε. Τέλος και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει να τον… στείλει στο “Ολντ Τράφορντ”. Και αυτό γιατί στα ταμεία της θα μπουν πολλά “χαρτιά” από την πώλησή του.

Τότε πάει ο Φερνάντες και υπογράφει με τη Γιουνάιτεντ!

Το μόνο που κρατάει τον Φερνάντες στην Πορτογαλία και τα “λιοντάρια” είναι το πορτογαλικό Σούπερ Καπ. Η Σπόρτινγκ θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο ιδανικό τρόπο τη σεζόν. Γι’ αυτό το λόγο και έχει πείσει τόσο τη Γιουνάιτεντ όσο και τον ίδιο τον ταλαντούχο μέσο, ότι εκείνος θα πρέπει να δώσει το “παρών” στο εν λόγω ματς.

Κάτι που σημαίνει πως μετά από αυτό θα έχει το ελεύθερο να πετάξει για την Αγγλία, ώστε στη συνέχεια να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους “κόκκινους διαβόλους”. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ το deal θα έχει επισημοποιηθεί μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (4/8).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ