Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

EKTAKTO: Ανακοίνωσε Maguire η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ συμφώνησε στα 85 εκατομμύρια ευρώ με την Λέστερ για την παραχώρηση του Μαγκουάιρ.

Στα 85 εκατομμύρια ευρώ έκλεισε το deal μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτετ και Λέστερ για τον 26χρόνο διεθνή κεντρικό αμυντικό. Αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού όλων των εποχών και ο Μαγκουάιρ υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο.  Από το 2017 ο Μαγκουάιρ είναι παίκτης της Λέστερ και σε 76 εμφανίσεις πέτυχε 5 γκολ ενώ αποτέλεσε έναν βασικό πυλώνα της άμυνας τόσο των Αλεπούδων σε συλλογικό επίπεδο όσο και των τριών Λιονταριών σε εθνικό επίπεδο.

Ο Μαγκουάιρ δήλωσε σχετικά ότι ” Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε αυτήν την εξαιρετική ομάδα. Πέρασα εξαιρετικά στην Λέστερ και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους στην ομάδα. Οι φίλαθλοι, οι συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο αλλά και όλοι που δουλεύουν στην Λέστερ με υποστήριξαν πάρα πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Βέβαια, όταν έρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ και σου χτυπάει την πόρτα, πάντα αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία.

https://twitter.com/ManUtd/status/1158346943313190913

Επίσης ανέφερε τα σχετικά ” Είμαι πολύ χαρούμενος από τις συνομιλίες μου με τον προπονητή και γενικά βλέποντας την προοπτική που έχουν στην ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος με το όραμα και τα πλάνα που έχουν όλοι για το μέλλον. Είναι ολοφάνερο ότι ο Όλε προσπαθεί να χτίσει μια ομάδα που θα κερδίζει πολλά τρόπαια. Ανυπομονώ να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσει η νέα σεζόν.

https://twitter.com/ManUtd/status/1158350703825473537

Δηλώσεις βέβαια έκανε και ο Σόλσκιερ αναφέροντας σχετικά ότι ¨ Ο Χάρι είναι ένα από τα καλύτερα σέντερ μπακ που παίζουν αυτή τη στιγμή παγκοσμίως και είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε σήμερα στην ομάδα και εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό μας .” Ο προπονητής της Γιουνάιτετ μίλησε και για τις ικανότητες του 26χρόνου ” Διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι και η ικανότητα να παίζει εξαιρετικά κάτω από την πίεση, τον καθιστούν γρανάζι για κάθε μεγάλη ομάδα. Δείχνει ψυχραιμία σε δύσκολες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι και έχει μια εξαιρετική προσωπικότητα κάτι που αποδεικνύει ότι είναι μια φανταστική προσθήκη. Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Χάρι στην  Μάντσεστερ Γιουνάιτετ και ανυπομονώ να εργαστεί μαζί μας και να προετοιμαστεί την νέα σεζόν.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ