Ρεάλ Μαδρίτης

Μίλαν: Πάει για έκπληξη… μεγατόνων με Μόντριτς!

Στην Μίλαν κάνουν τα πάντα για να φέρουν στο Μιλάνο τον Λούκα Μόντριτς, σύμφωνα με Μέσα της Ιταλίας!

Η Μίλαν θέλει να κάνει μια μεταγραφή που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο ιταλικό πρωτάθλημα και όχι μόνο!

Η Μίλαν είναι αποφασισμένη να δώσει απαντήσεις την νέα σεζόν και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην ελίτ της Ευρώπης. Η περσινή σεζόν ήταν καταστροφική για τους Μιλανέζους οι οποίοι δείχνουν να έχουν βάλει… μυαλό.  Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να προχωρήσουν σε λίγες και μυαλωμένες μεταγραφικές κινήσεις.

Πάντως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν αρκετά σενάρια που θέλουν τους «ροσονέρι» να κοιτάζουν εκ νέου την περίπτωση του Λούκα Μόντριτς!

Οι Μιλανέζοι είχαν ασχοληθεί και το περασμένο καλοκαίρι με την περίπτωση του. Μάλιστα, είχαν έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Κροάτη, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αρνηθεί κάθε συζήτηση για την παραχώρηση του!

Πλέον όμως οι Ιταλοί κάνουν νέα κίνηση για την απόκτηση του έμπειρου άσου. Τα ιταλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η Μίλαν έχει ήδη κάνει κρούση στην πλευρά του Μόντριτς. Μάλιστα, φαίνεται να του έχει τάξει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 8 εκατ. ευρώ!

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία κρούση στα γραφεία των Μαδριλένων για τον Κροάτη. Πάντως στο Μιλάνο θεωρούν πως η απόκτηση του δεν είναι… άπιαστο όνειρο και ευελπιστούν να αποσπάσουν το «ναι» των «μερένχες»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ