Μάντσεστερ Σίτι

“Έκλεισε” αμυντικό για πολλά χρόνια η Σίτι!

Στη Μάντσεστερ Σίτι θα ανήκει από εδώ και πέρα για τα επόμενα χρόνια ο νεαρός μπακ, Πέδρο Πόρο, όπως έκαναν γνωστό αγγλικά ΜΜΕ.

Τα τελευταία χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι έχει σταματήσει τα μεταγραφικά “μπαμ”. Έχει σταματήσει να βάζει το χέρι τόσο βαθιά στην τσέπη. Η αλήθεια είναι φαίνεται πως οι “πολίτες” έχουν περάσει στην επόμενη φάση. Θέλουν να επενδύσουν στο μέλλον. Και θέλουν να το κάνουν σωστά.

Χωρίς να χρειάζεται να ρίξουν τρελά λεφτά. Μία από αυτές τις κινήσεις που δείχνει τις προθέσεις τους είναι αυτή του Πέδρο Πόρο. Σύμφωνα με τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ ο νεαρός αμυντικός της Τζιρόνα τα βρήκε σε όλα με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Έτσι, δεν είχε πρόβλημα να δώσει τα χέρια μαζί τους και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο, χωρίς όμως να γίνει γνωστό η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να αγωνιστεί άμεσα μαζί τους. Μιας και δεν είναι έτοιμος για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τα πλάνα του. Έτσι, θα δοθεί δανεικός στη Βαγιαδολίδ ως το τέλος της σεζόν που πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα.

Τόσα έδωσε για χάρη του η Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούσε εδώ και καιρό την πορεία και την εξέλιξη του Πόρο. Αυτός πήγαινε από το καλό στο καλύτερο και έτσι οι “πολίτες” για χάρη του έβγαλαν από τα ταμεία τους έντεκα εκατομμύρια λίρες. Ένα χρηματικό ποσό που μπορεί σε μερικά χρόνια να μοιάζει πολύ λίγο για τον Ισπανό μπακ που αγωνίζεται στα δεξιά της άμυνας.

Μιας και ο 19χρονος ποδοσφαιριστής έχει όλα τα φόντα να διαπρέψει και να γράψει τη δική του… ιστορία στο άθλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ