ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Πληθώρα επιλογών από το Γιουρόπα Λιγκ

Οι σημερινές προτάσεις από τους "betarades".

Πληθώρα επιλογών από το Γιουρόπα Λιγκ

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (08/08) παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς διεξάγονται 32 αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Τέσσερα αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος από τη συγκεκριμένη διοργάνωση έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr τη σημερινή ημέρα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.  Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Αμφίσκορο στη Λάρνακα

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το ΑΕΚ Λάρνακας – Γάνδη. Η κυπριακή ομάδα μετράει μόνο νίκες μέχρι στιγμής στα προκριματικά (κράτησε σε όλα ανέπαφη την εστία της) και στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λέφσκι Σόφιας με συνολικό σκορ 7-0. Από την άλλη, η Γάνδη εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι με τη ρουμάνικη Βιτορούλ την πρόκριση στην επόμενη φάση (6-3, 2-1) και στο ζευγάρι με τους Κύπριους είναι το μεγάλο φαβορί για να βρεθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα στα προηγούμενα παιχνίδια τους, εκτιμούμε ότι θα δούμε ανοικτό παιχνίδι στη Λάρνακα και οι πιθανότητες να υπάρξουν πολλά τέρματα είναι πάρα πολλές. Επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Γκολ εκατέρωθεν στο Μπρόντμπι

Συνεχίζουμε με το Μπρόντμπι – Μπράγκα. Η Μπρόντμπι απέκλεισε στους προηγούμενους γύρους τις Ίντερ Τούρκου (νίκη 4-1, ήττα 2-0) και Λέχια Γκντανσκ (2-1 και τα δύο παιχνίδια, πέρασε με 4-1 στην παράταση). Είναι μια άκρως επιθετική ομάδα, καθώς μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών στη δανέζικη λίγκα μετράει ισάριθμα Over 2.5. Η Μπράγκα, από την άλλη, δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στη σεζόν (ακολουθεί το εντός έδρας με τη Μορεϊρένσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος), διαθέτει μεγαλύτερο μπάτζετ και ποιοτικότερο ρόστερ από τους Δανούς και πολύ δύσκολα δε θα βρει απόψε δίχτυα. Περιμένουμε ανοικτό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες, ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Διπλό η Αλκμάαρ

Πάμε στο Μαριοπόλ – Αλκμάαρ. Το παιχνίδι δεν διεξάγεται στη φυσική έδρα της Μαριουπόλ, αλλά στην Οδησσό και σε αυτή της Τσερνομόρετς. Η ουκρανική ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Ευρώπη χάρη στην 4η θέση που κατέλαβε στο περσινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, έχει δύσκολο έργο, καθώς πρέπει να αποκλείσει την ανώτερη ποιοτικά Αλκμάαρ, αν θέλει να περάσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι Ολλανδοί, από την πλευρά τους, επιβεβαίωσαν στον αγώνα ρεβάνς με τη Χάκεν την ανωτερότητά τους, κέρδισαν εύκολα 3-0 στο Γκέτεμποργκ, διορθώνοντας έτσι την κατάσταση μετά την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη σουηδική ομάδα στο πρώτο παιχνίδι. Το διπλό βρίσκεται σε καλά επίπεδα και στο 1.75 θα το κρατήσουμε.

Κερδίζει η Αντβέρπ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Αντβέρπ – Βικτόρια Πλζεν. Η Αντβέρπ έκανε μια εξαιρετική πορεία πέρσι στο εγχώριο πρωτάθλημα, τερμάτισε 4η στον όμιλο του πρωταθλητή, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, μετράει ήδη το 2Χ2 στο Βέλγιο (νίκες με 4-1 κόντρα σε Έουπεν και Βάασλαντ Μπέβερεν) και θέλει να κάνει μια καλή πορεία και στην Ευρώπη (στόχος η είσοδος στους ομίλους). Στην αντίπερα όχθη, η Βικτόρια Πλζεν συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ μετά τον αποκλεισμό στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό (0-0, ήττα 4-0), απογοήτευσε πλήρως στα παιχνίδια μα την ελληνική ομάδα, ενώ και το Σάββατο γκέλαρε στο πρωτάθλημα μένοντας στο 0-0 με τη Μποέμιανς. Πάμε με τη φόρμα των Βέλγων και κρατάμε τον άσσο σε απόδοση 2.10.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε τις αναλύσεις των αγώνων Κραϊόβα – ΑΕΚ, Μόλντε – Άρης και Λέγκια – Ατρόμητος!

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ