Μπιλμπάο

Ο Αντούριθ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Ο Αντούριθ θέλησε να προλάβει τις φήμες και με δήλωση του ανακοίνωσε στην ομάδα αλλά και στον Κόσμο, ότι φέτος θα είναι η τελευταία του χρονιά στην ενεργό δράση.

Ο Αντούριθ γνωστοποίησε ότι φέτος θα είναι η τελευταία του χρονιά στην ενεργό δράση. O 38χρονος επιθετικός έκανε μια αναλυτική δήλωση κοινοποιώντας τις προθέσεις του. Ο Αντούριθ επέλεξε αυτή την χρονική στιγμή για να προβεί  σε αυτή την δήλωση, λόγω των φημών που είχαν βγει προς τα έξω σε σχέση με την απόφαση του.

Αναλυτικά η δήλωση του : “Ως επαγγελματίας, θα αφήσω το ποδόσφαιρο όταν τελειώσει η σεζόν. Θα μπορούσα να το κάνω πέρυσι, αλλά οι συνθήκες τα έφεραν αλλιώς. Ήταν μια πολύ προσεκτική απόφαση για μένα.  Είναι μια απόφαση που πήρα μαζί με την οικογένειά μου και με τον εαυτό μου. Θα συνεχίσω δίνοντας τα πάντα, το μέγιστο και βοηθώντας την ομάδα φέτος σε ό,τι είναι στο χέρι μου. 

Ο Αντούριθ διαβεβαίωσε τους πάντες  ότι  θα απολαύσει κάθε στιγμή : ” Είμαι πολύ άνετα.  Σε φυσικό επίπεδο, είμαι τέλεια μετά την τελευταία περιπέτεια με το θέμα του συνδέσμου στο γόνατο μου. Δεν έχω φόβο, νιώθω καλύτερα και καλύτερα με τον φόρτο εργασίας”.

Ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα

O Ισπανός είναι συνώνυμο του γκολ και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα “σέντερ φορ”. Σε 601 συμμετοχές στο Ισπανικό πρωτάθλημα, έχει σημειώσει 221 γκολ. Μιλάμε για μία σπουδαία μορφή των γηπέδων κι έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στην ιστορία της Πριμέρα. Με καριέρα σε Αθλέτικ, Μπούργκος, Βαγιαδολίδ, Βαλένθια και Μαγιόρκα έχει αφήσει την υπογραφή του φαρδιά πλατιά σε πολλά ισπανικά γήπεδα. Οι φίλοι της Μπιλμπάο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αρχηγό τους για μια τελευταία χρονιά, πριν νομοτελειακά γίνει κομμάτι της ένδοξης ιστορίας τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ