ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Οι πρεμιέρες «κρύβουν» εκπλήξεις… Όχι για την Λίβερπουλ (vid)

Πρεμιέρα και... παγίδα; Όχι για την Λίβερπουλ, με το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ να εκκινεί ιδανικά την Πρέμιερ Λιγκ επικρατώντας της Νόριτς (4-1) στέλνοντας μήνυμα στην Σίτι για νέα μάχη.

Οι πρεμιέρες «κρύβουν» εκπλήξεις… Όχι για την Λίβερπουλ (vid)

Λίγοι περίμεναν στραβοπάτημα, κανένας ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε! Η Λίβερπουλ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ διαλύοντας με 4-1 την Νόριτς σε ένα ημίχρονο. Το αυτογκόλ του Χάνλει έδιωξε το όποιο άγχος, με τους Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Οριγκί να παίρνουν σειρά στη συνέχεια. Μοναδική αντίδραση για την νεοφώτιστη Νόριτς το γκολ του Πούκι στην επανάληψη.

Οι πρεμιέρες συνηθίζουν να «κρύβουν» εκπλήξεις. Για την Λίβερπουλ ωστόσο δεν ήταν τέτοιο το αποψινό της βράδυ. Αντιθέτως, το άγχος απομακρύνθηκε μόλις στο 7′ με τον αμυντικό της Νόριτς, Γκραντ Χάνλει να ξεσηκώνει άθελα του το Άνφιλντ. Η επέλαση του Ντιβόκ Οριγκί από τα αριστερά είχε ως κατεύθυνση την καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, εκεί όπου ο έμπειρος αμυντικός αντί να απομακρύνει τον κίνδυνο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με το γρήγορο τέρμα οι «Κόκκινοι» επίθεση με την επίθεση ξεδίπλωσαν όλες τους τις αρετές. Στο 15′ μάλιστα στην πρώτη τους ουσιαστικά απειλή κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Δράστης ο συνήθως ύποπτος των τελευταίων δύο σεζόν για την Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος πάτησε περιοχή, εκμεταλλεύτηκε την γρήγορη πάσα του Φιρμίνο και με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0.

Με την Νόριτς να τα έχει… χαμένα, οι γηπεδούχοι δεν έχασαν την ευκαιρία να καθαρίσουν την νίκη από το ημίχρονο. Το 3-0 δεν άργησε να έρθει με τον Βιργίλ Φαν Ντάικ να χρήζεται με την σειρά του σκόρερ για τους «Κόκκινους». Ο Ολλανδός με άψογη κεφαλιά σε κόρνερ του Σαλάχ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, όμως οι γηπεδούχοι είχαν άλλο να δώσουν πριν τα 45′. Στο 42′ ο Οριγκί με κεφαλιά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση, κάνοντας την πρεμιέρα ιδανική.

Καθάρισε μέσα σε ένα ημίχρονο η Λίβερπουλ

Στην επανάληψη, ο ρυθμός παρέμεινε ίδιος. Με την μπάλα στα πόδια των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ και την Νόριτς να περιμένει την αντεπίθεση. Οι «Κόκκινοι» στο 48′ λίγο έλειψαν να πράξουν το 5-0, με τον Χέντερσον να βλέπει τον Κρουλ και το δοκάρι να απομακρύνουν το εξαιρετικό του σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι με την πάροδο του χρόνου αναθάρρησαν και στο 64′, δύο λεπτά μετά από δοκάρι μείωσαν σε 4-1. Δράστης για τα «Καναρίνια» ο Πούκι, με τον Φινλανδό επιθετικό να νικά με όμορφο πλασέ τον Αντριάν. Το τελευταίο 20λεπτο βρήκε τις δύο ομάδες να προσπαθούν και για άλλα τέρματα χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούν μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες.

Το ξεκίνημα της σεζόν βρήκε τον Γιούργκεν Κλοπ να χαμογελά, παίρνοντας ευκολότερα από ό,τι περίμενε το «ροζ φύλλο». Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Άλισον, με τον Βραζιλιάνο να γυρίζει τον αστράγαλό του.

Λίβερπουλ

Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Βαινάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Οριγκί

Νόριτς

Κρουλ, Άαρονς, Χάνλει, Γκόντφρει, Λιούις, Τρίαμπουλ, ΜακΛιν, Μπουέντια, Στάιπερμαν, Κάντγουελ, Πούκι

Δείτε τις φάσεις του αγώνα στο Άνφιλντ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ