Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Σε ομάδα… έκπληξη υπογράφει ο Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι έτοιμος να υπογράψει σε ομάδα της Βραζιλίας!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και να μετακομίσει στην…Βραζιλία!

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Μάριο Μπαλοτέλι έχει πάρει την κατιούσα. Ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του σε συνάρτηση με τους πολλούς τραυματισμούς και την… γενικότερη κακή διαχείριση εκ μέρους του, δεν τον άφησαν να κάνει την καριέρα που θα ήθελε.

Παρ’όλα αυτά παραμένει ακόμα ένα μεγάλο όνομα, με τις ικανότητες του να είναι αδιαμφισβήτητες. Μπορεί ο ίδιος να είχε τονίσει πως προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Ιταλός επιθετικός είχε αρκετές προτάσεις που ωστόσο δεν τον ικανοποιούσαν. Καθώς ήταν από μικρομεσαίες ομάδες, ενώ και το οικονομικό δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Αυτό τον έκανε να αλλάξει στάση και να αναζητήσει τον επόμενο σύλλογο του εκτός Ευρώπης!

Η Φλαμένγκο τον πλησίασε και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του!

Όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος άσος θα μετακομίσει στην Λατινικά Αμερική για χάρη της Φλαμένγκο. Εκεί θα συναντήσει τους Ραφίνια και Φελίπε Λουίς, οι οποίοι έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τους Βραζιλιάνους.

Σύμφωνα με Μέσα της Ιταλίας ο 28χρονος επιθετικός θα αμείβεται με το υπέρογκο ποσό των 15 εκατ. ευρώ! Η απάντηση του Ιταλού θα δοθεί μέσα στις επόμενες ώρες, ωστόσο όλοι θεωρούν πως η μεταγραφή του είναι ήδη ” τελειωμένη”!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ