Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έξαλλος… Λάμπαρντ μετά τον διασυρμό από την Γιουνάιτεντ!
Τσέλσι

Έξαλλος… Λάμπαρντ μετά τον διασυρμό από την Γιουνάιτεντ!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν δυσαρεστημένος μετά την ήττα από την Γιουνάιτεντ και δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες!

11.08.2019 | 20:36

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν απόλυτα δυσαρεστημένος μετά την ήττα με 4-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Τσέλσι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο την φετινή περίοδο. Οι μπλε γνώρισαν βαριά ήττα με 4-0 από την Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι Λονδρέζοι ήταν κάκιστοι καθ’ολη την διάρκεια της αναμέτρησης και παραδόθηκαν στις ορέξεις της ομάδας του Σόλσκιερ.

Το ντεμπούτο του Φρανκ Λάμπαρτντ στον πάγκο της αγαπημένες του ομάδας, δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα. Ο Άγγλος προπονητής των μπλε μίλησε με σκληρά λόγια μετά την λήξη της αναμέτρησης, τονίζοντας πως δεν είναι δικαιολογία η απαγόρευση των μεταγραφών που έχει υποβάλλει η ΟΥΕΦΑ στην ομάδα!

«Κάναμε τέσσερα λάθη και δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Πρέπει να κάνουμε άμεσα την αυτοκριτική μας μετά από αυτό. Δεν γίνεται να κοιτάω το αποτέλεσμα και να είμαι χαρούμενος. Σίγουρα, το αποτέλεσμα δεν θα έπρεπε να ήταν 4-0, αν δεις όλο το παιχνίδι, δεν το αξίζαμε. Ωστόσο, όταν κάνεις τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο, το πληρώνεις. Δεν επιτρέπεται να κάνει τέτοιες κακές αποφάσεις», ανέφερε.

«Έχουμε χάσει αρκετούς διεθνείς και άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν είναι δικαιολογία αυτή, σε καμία περίπτωση. Είμαστε η Τσέλσι, δεν γίνεται να χάνουμε με 4-0! Πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί ακολουθεί το πρώτο εντός παιχνίδι και πρέπει να ανακάμψουμε», τόνισε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version