Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μανωλάς θύμισε την Ρώμη στον Σουάρες (vid)
Νάπολι

Ο Μανωλάς θύμισε την Ρώμη στον Σουάρες (vid)

Μπαρτσελόνα και Νάπολι τέθηκαν εκ νέου αντιμέτωπες σε φιλική συνάντηση στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή τη φορά όμως Μανωλάς και Σουάρες δεν... κρατήθηκαν, με τον Έλληνα αμυντικό να θυμίζει στον αντίπαλο του τον εφιάλτη της Ρώμης.

11.08.2019 | 12:47

Κώστας Μανωλάς, Λουίς Σουάρες. Δύο ποδοσφαιριστές με έντονους χαρακτήρες. Δεν θέλει και πολύ να τους τσιγκλίσεις για να πάρουν… φωτιά. Μπαρτσελόνα και Νάπολι αναμετρήθηκαν χθες βράδυ στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ήταν η δεύτερη συνάντηση των δύο συλλόγων σε διάστημα μόλις δύο ημερών και αυτή που θα μείνει στην μνήμη σε σύγκριση με την πρώτη.

Όχι μόνο λόγω της εμφατικής νίκης των Καταλανών. Οι «Μπλαουγκράνα» πατώντας γκάζι στο δεύτερο μέρος του αγώνα επικράτησαν 4-0 των «Παρτενοπέι» δείχνοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η αναμέτρηση επισκιάστηκε από το θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους Λουίς Σουάρες και Κώστα Μανωλά.

Ο Μανωλάς έδειξε τρία δάχτυλα στον Σουάρες

Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και την ώρα που οι δύο ομάδες επέστρεφαν από μίνι διάλειμμα λόγω ζέστης, οι δύο παίκτες αντάλλαξαν τα… γαλλικά τους. Μάλιστα στο τέλος του έντονου διαλόγου – χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία του καβγά – ο Έλληνας αμυντικός θέλησε να πικάρει τον αντίπαλο του.

Δείχνοντας του τρία δάχτυλα του θύμισε την προ δύο ετών μαύρη νύχτα της Μπαρτσελόνα στην Ρώμη. Οι «Τζιαλορόσι» με τέρμα του Κώστα Μανωλά κατάφεραν τότε να πετάξουν εκτός ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ την παρέα του Μέσι. Αναμφίβολα αυτή είναι η στιγμή που σημαδεύει την καριέρα του 28χρονου αμυντικού. Έτσι σιγά μην άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version