ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Το ντέρμπι στην Γιουνάιτεντ με ΤΕΣΣΑΡΑ!(vid)

Η Γιουνάιτεντ με όπλο την αποτελεσματικότητα της, έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Τσέλσι και πήρε μια τεράστια νίκη με 4-0 στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Το ντέρμπι στην Γιουνάιτεντ με ΤΕΣΣΑΡΑ!(vid)

Σε ένα ματς που το σκορ δεν αποτυπώνει ακριβώς την εικόνα του παιχνιδιού, η Γιουνάιτεντ πήρε μια μεγάλη νίκη με 4-0 απέναντι στην Τσέλσι. Η αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με τα αμυντικά κενά των “Μπλε”, έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Η Γιουνάιτεντ σκόραρε σχεδόν σε όλες τις της ευκαιρίες που είχε και έτσι πανηγύρισε ένα 4-0 που κανείς δεν θα περίμενε, ειδικά με την εικόνα του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Σπουδαία νίκη λοιπόν, με τον Σόλσκιερ να μετατρέπει σε εφιάλτη το ντεμπούτο του Φρανκ Λάμπαρτ στο πάγκο της Τσέλσι. Πολυτιμότερος παίχτης της αναμέτρησης ήταν φυσικά ο Ράσφορντ που με τα 2 τέρματα που σημείωσε έκανε την διαφορά για την ομάδα του.

To Ματς:

Οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως νευρικά στο παιχνίδι χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν. Στο 4′ μετά από αναμπουμπούλα έξω από την περιοχή της Γιουνάιτεντ, ο Άμπραχαμ έπιασε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 7′ ήταν η σειρά του Μαρσιάλ να εκμεταλλευτεί το λάθος του Ζουμά, το σουτ του όμως ήταν αδύναμο και μπλοκαρίστηκε από τον Κέπα. Η Τσέλσι ήταν ελαφρώς καλύτερη αλλά η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί. Ο Ράσφορντ δέχτηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή από τον Ζουμά και ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση. Ο ίδιος παίχτης πήρε την ευθύνη της εκτέλεσης, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Από εκείνη την στιγμή το ματς βρήκε ρυθμό, όχι όμως και ποιότητα. Η δύο ομάδες προσπάθησαν να τρέξουν, τα πολλά λάθη όμως χάλαγαν τις προσπάθειές τους. Η Τσέλσι παρέμεινε καλύτερη και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη ο Ντε Χέα έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Μπάρκλεϊ, ενώ στην δεύτερη, η βολίδα του Έμερσον βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Να σημειωθεί ότι και οι δύο φάσεις προήλθαν από την πλευρά του Μπισάκα, που φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στο ντεμπούτο του. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0, ένα αποτέλεσμα που δεν δικαιολογείται από την εικόνα του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν δραματικά στο παιχνίδι. Η Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες της και σκόρπισε την άμυνα της Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι μέσα σε 15 λεπτά σημείωσαν 3 τέρματα και μετέτρεψαν σε γιορτή το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Στο 65′ ο Μαρσιάλ από την μικρή περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Μόλις 2 λεπτά αργότερα, ο Μάρκους Ράσφορντ έκανε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τελείωσε την υπόθεση νίκη. Σαν να μην έφταναν αυτά για την Τσέλσι, ο Ντάνιελ Τζέιμς που πέρασε ως αλλαγή στο 74′ έβαλα το κερασάκι στην τούρτα για το 4-0 στο 80′. Τα υπόλοιπα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Γιουνάιτεντ να περιμένει το τελικό σφύριγμα για να πανηγυρίσει την ευρεία της νίκη στην πρεμιέρα μπροστά στο κοινό της.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουάν – Μπισάκα, Σο, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, ΜακΤομινέι, Πογκμπά, Περέιρα, Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ζουμά, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο, Εμερσον, Πέδρο, Μπάρκλεϊ, Μάουντ, Αμπραχαμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ