ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός

Με-Σα για την πρόκριση! (vid)

Ο Ολυμπιακός με επίδειξη σοβαρότητας και με έναν καταπληκτικό Σα, πέρασε την Μπασακσεχίρ με δύο νίκες και έδωσε ραντεβού στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με-Σα για την πρόκριση! (vid)

Ο Ολυμπιακός με τρομερή επίδειξη σοβαρότητας, πέρασε με δύο νίκες την Μπασακσεχίρ και είναι πλέον ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους. Μπορεί να μην έβγαλε μάτια με την απόδοσή του για μια ακόμα φορά, αυτό δεν μειώνει όμως σε τίποτα το επίτευγμά του. Με όπλο το μηδέν στην άμυνα, χάρη στον τερματοφύλακα του και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, κέρδισε 2-0 τους Τούρκους και πέρασε στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί η Κράσνονταρ κατά πάσα πιθανότητα θα του κάνει  το χατίρι και τώρα ο Ολυμπιακός καλείται να την αφήσει εκτός για να είναι εκείνος που θα κουνήσει σεντόνι.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να προηγηθεί στο 4ο λεπτό. Ύστερα από λάθος του Γκιουνόκ σε πίεση του Γκερέρο, ο Γκιγέρμε έγινε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τούρκου τερματοφύλακα. Στο 8, το φαλτσαριστό σουτ του Ρομπίνιο εκτός περιοχής πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σα. Η μεγάλη ευκαιρία για την Μπασακσεχίρ ήρθε στο 10′. Ο Βίστσα έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, αλλά νικήθηκε από τον Σα και στη συνέχεια με τον Πορτογάλο να είναι σχεδόν εξουδετερωμένος, ο Κριβέλι αστόχησε με το κεφάλι. Στο 16′ ο Ολυμπιακός τρόμαξε ξανά! Ξαφνικό τακουνάκι του Κριβέλι, με τον Σα να διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια. Στο 35′ η Μπασακσεχίρ άγγιξε το γκολ αλλά ο Σα ήταν και πάλι εκεί. Έπειτα από καλά οργανωμένη επίθεση, ο Βίστσα, έστρωσε στον Ρομπίνιο, ο οποίος από εξαιρετική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Πορτογάλο.  Mε το ματς να μην έχει  πολύ ρυθμό, αλλά να έχει μεγάλες ευκαιρίες , οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο 0-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό, ο τερματοφύλακας του, που κατέβασε ρολά σε τρεις περιπτώσεις.

Στην επανάληψη o Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά. Προειδοποίησε στο 50′ με το σουτ του Βαλμπουενά και σκόραρε για το 1-0 5 λεπτά αργότερα με τον Σεμέδο. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ, ο Γκερέρο έκανε την πρώτη κεφαλιά και ο Σεμέδο αφού πήρε παραμάζωμα τον προσωπικό του αντίπαλο, έσπρωξε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία. Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό αλλά είχε το Σα σε μεγάλο βράδυ. Αρχικά έδιωξε το σουτ του Βίστσα και στην συνέχεια έκανε τρομερή επέμβαση στο κεραυνό του Καϊσάρα. Το ματς φώναζε για αλλαγή και ο Μαρτίνς έριξε στην μάχη τον Ρατζέλοβιτς αντί του Ποντένσε. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι τον τρόπο. Ο Ραντέλοβιτς σε μία κούρσα από τα δεξιά κέρδισε πέναλτι και ο Βαλμπουενά ευστόχησε για το 2-0 στο 78′. Με αυτό το γκολ ο Ολυμπιακός κλείδωσε την νίκη και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα εναπομείναντα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Πλέον οι Πειραιώτες έχουν ένα ακόμα εμπόδιο πριν τους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ. Στο δρόμο του, αν δεν αλλάξει κάτι στα 10 λεπτά που απομένουν, θα συναντήσει την Κράσνονταρ, που έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός την Πόρτο. Ο Ολυμπιακός θα είναι το “φαβορί” του ζευγαριού και με την ανάλογη σοβαρότητα έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά την σεζόν 2017/2018.

Τα Highlights του αγώνα

Oι συνθέσεις:

Πέδρο Μαρτίνς  : Ζοσέ Σα – Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας – Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε – Μασούρα, Βαλμπουενά, Ποντένσε – Γκερέρο.

Oυκάν Μπουρούκ : Γκιουνόκ – Καϊσάρα, Ροντρίγκες, Βιεϊρά, Κλισί – Βίστσα, Αταμά, Αζουμπουίκε, Ελία – Ρομπίνιο, Κριβέλι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ