Μίλαν

Μίλαν: Βρήκε τον επιθετικό που θα την ανεβάσει επίπεδο!

Σούπερ κίνηση για την Μίλαν που τα έχει βρει σε όλα με τον Άνχελ Κορέα!

Σύμφωνα με Μέσα από την Ιταλία η Μίλαν έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Άνχελ Κορέα!

Στην Μίλαν είναι αποφασισμένοι να κάνουν λίγες και… έξυπνης κινήσεις, για να ενισχυθεί το ρόστερ. Στόχος τους είναι να μείνει η “ελίτ” της περσινής χρονιάς, ενώ με τις κατάλληλες μεταγραφικές πινελιές στοχεύουν στο βήμα παραπάνω.

Η περσινή σεζόν ήταν καταστροφική, ενώ λίγοι ήταν οι ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν. Ξεκάθαρο ήταν το θέμα των «ροσονέρι» στο επιθετικό κομμάτι. Πέραν του Πιόντεκ, λίγοι ήταν αυτοί που μπορούσαν να στείλουν στο… αντίπαλο πλεκτό την μπάλα.

Έτσι πρωταρχικός στόχος των Μιλανέζων ήταν να αποκτήσουν έναν επιθετικό που θα δώσει ποιοτικές λύσεις.

«Συμφώνησε με τον Κορέα η Μίλαν», αναφέρουν ιταλικά Μέσα

Ο Άνχελ Κορέα ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην λίστα οι άνθρωποι της Μίλαν. Σύμφωνα πάντα με Μέσα από την γειτονική χώρα οι «ροσονέρι» τα έχουν βρει σε όλα με την Ατλέιτκο Μαδρίτης για την απόκτηση του.

O Αργεντινός άσος έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο η πρόταση των Ιταλών ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Συγκεκριμένα, προσφέρει 55 εκατ. ευρώ στους Μαδριλένους για να φέρει τον 24χρονο στο «Σαν Σίρο»!

Μάλιστα, ο μάνατζερ του Κορέα θα βρίσκεται μέσα στις επόμενες ώρες στο Μιλάνο για να τελειώσει οριστικά η μετακίνηση του στην Μίλαν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ