Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ: Τα τυπικά για την απόκτηση Νταρμιάν!
Ίντερ

Ίντερ: Τα τυπικά για την απόκτηση Νταρμιάν!

Μονάχα οι λεπτομέρειες απομένουν έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και οριστικά η μετακίνηση του Ματέο Νταρμιάν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ίντερ.

14.08.2019 | 18:14

Ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας έψαχνε όλο το καλοκαίρι η Ίντερ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει ως μοναδική λύση σε αυτή τη θέση τον Ντανίλο Ντ’ Αμπρόζιο. Την περσινή σεζόν στο πλευρό του Ιταλού ήταν οι δανεικοί Σίμε Βρσάλικο (Ατλέτικο) και Σέντρικ Σοάρες (Σαουθάμπτον). Όμως, κανείς του δεν ικανοποίησε, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στις ομάδες τους.

Έτσι, βγήκαν στην αγορά για να βρουν την καλύτερη δυνατή περίπτωση. Στην κορυφή της λίστας τους, ήταν ο Ματέο Νταρμιάν. Ο Ιταλός μπακ βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των Άγγλων. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών κράτησαν καιρό. Εν τω μεταξύ, υπήρξε και σφήνα της Γιουβέντους.

Τελικά, όλα κύλησαν ομαλά για την Ίντερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού δικτύου “Rai Sport”, ο 30χρονος άσος έφτασε σε συμφωνία με τους “Νερατζούρι”. Μάλιστα, θα μετακινηθεί ως ελεύθερος, καθώς φαίνεται πως έλυσε το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Ματέο Νταρμιάν ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν μετρώντας συνολικά 7 συμμετοχές (533′) σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version