Ομάδα έκπληξη για Αλέξις!

Τρελό σενάριο που θα κάνει αίσθηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και στέλνει τον Αλέξις Σάντσες στην Ρόμα!

Βόμβα μεγατόνων για τα δεδομένη της θέλει να πυροδοτήσει η Ρόμα, με τον Αλέξις Σάντσες. Ο Σόλσκιερ δεν υπολογίζει τον Χιλιανό σχεδόν από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Ολν Τράφορντ. Το καλοκαίρι που μεσολάβησε δεν άλλαξε την κατάσταση και ο Σάντσεζ είναι ουσιαστικά ξένο σώμα. Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό, τίθεται και οικονομικό ζήτημα. Ο Αλέξις είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης, όχι μόνο της Γιουνάιτεντ, αλλά ολόκληρης της Πρέμιερ. Οι 505.000 λίρες την εβδομάδα αποτελούν τεράστιο αγκάθι για τον οικονομικό προϋπολογισμό της ομάδας. Η Γιουνάιτεντ γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ομάδα που να είναι διατεθειμένη να καλύψει αυτό το ποσό και είναι έτοιμη για μια συμβιβαστική λύση.

Σύμφωνα λοιπόν με την «The Sun», Η Ρόμα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για δανεισμό του παίχτη. Οι Ρωμαίοι ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή να αναλάβει ηγετικές ικανότητες και Ο Σάντσες είναι μια ευκαιρία για αυτούς. Βέβαια, Η Ρόμα επουδενί δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Χιλιανού, για αυτό και περιμένει μια γενναία υποχώρηση από την Γιουνάιτεντ. Ακόμα και στο 50% του συμβολαίου να φτάσει η Ρόμα, μιλάμε για μια προοπτική που ο Σόλσκιερ θα σκεφτεί πολύ σοβαρά.

O Aλέξις αποτελεί και εξωαγωνιστικό πρόβλημα

Πέρα από την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο, η οποία  έχει απογοητεύσει τους πάντες στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ, υπάρχει και πρόβλημα στα αποδυτήρια. Ο Σόλσκιερ έχει πρόβλημα με την συμπεριφορά του Αλέξις, που θεωρεί ότι δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Μουρίνιο είχε εκφράσει αντίστοιχα παράπονα για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ