Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ομάδα έκπληξη για Αλέξις!

Τρελό σενάριο που θα κάνει αίσθηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και στέλνει τον Αλέξις Σάντσες στην Ρόμα!

Βόμβα μεγατόνων για τα δεδομένη της θέλει να πυροδοτήσει η Ρόμα, με τον Αλέξις Σάντσες. Ο Σόλσκιερ δεν υπολογίζει τον Χιλιανό σχεδόν από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Ολν Τράφορντ. Το καλοκαίρι που μεσολάβησε δεν άλλαξε την κατάσταση και ο Σάντσεζ είναι ουσιαστικά ξένο σώμα. Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό, τίθεται και οικονομικό ζήτημα. Ο Αλέξις είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης, όχι μόνο της Γιουνάιτεντ, αλλά ολόκληρης της Πρέμιερ. Οι 505.000 λίρες την εβδομάδα αποτελούν τεράστιο αγκάθι για τον οικονομικό προϋπολογισμό της ομάδας. Η Γιουνάιτεντ γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ομάδα που να είναι διατεθειμένη να καλύψει αυτό το ποσό και είναι έτοιμη για μια συμβιβαστική λύση.

Σύμφωνα λοιπόν με την “The Sun”, Η Ρόμα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για δανεισμό του παίχτη. Οι Ρωμαίοι ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή να αναλάβει ηγετικές ικανότητες και Ο Σάντσες είναι μια ευκαιρία για αυτούς. Βέβαια, Η Ρόμα επουδενί δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Χιλιανού, για αυτό και περιμένει μια γενναία υποχώρηση από την Γιουνάιτεντ. Ακόμα και στο 50% του συμβολαίου να φτάσει η Ρόμα, μιλάμε για μια προοπτική που ο Σόλσκιερ θα σκεφτεί πολύ σοβαρά.

O Aλέξις αποτελεί και εξωαγωνιστικό πρόβλημα

Πέρα από την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο, η οποία  έχει απογοητεύσει τους πάντες στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ, υπάρχει και πρόβλημα στα αποδυτήρια. Ο Σόλσκιερ έχει πρόβλημα με την συμπεριφορά του Αλέξις, που θεωρεί ότι δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Μουρίνιο είχε εκφράσει αντίστοιχα παράπονα για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ