ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΑΕΚ

ΑΕΚ άνετα αλλά όχι ωραία… (vid)

H ΑΕΚ σε ένα ματς που θα θέλει να ξεχάσει πολύ γρήγορα, έμεινε σε ένα κολακευτικό 1-1 με την Κραϊόβα και πέρασε στην επόμενη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΕΚ άνετα αλλά όχι ωραία… (vid)

Η ΑΕΚ σε ένα ματς που έπαιξε καλά μόνο για 20 λεπτά, αρκέστηκε στο 1-1 με αντίπαλο την Κραϊόβα. Πέρα από την πρόκριση και το εικοσάλεπτο ανάμεσα στο 20′ και ΄μέχρι το 40′, οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν να κρατήσουν τίποτα άλλο από αυτό το ματς. Η ΑΕΚ ήταν πολύ κακή, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ σε όλο το παιχνίδι έκανε πολύ εύκολα ατομικά λάθη, προερχόμενα κυρίως από την μεσαία της γραμμή. Σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, μετά την ανάπαυλα όμως, το ότι δέχτηκε μόνο 1 γκολ, το οφείλει στην τύχη και την αστοχία των αντιπάλων της. Η Ένωση έδειξε ότι έχει πολύ δουλειά μπροστά της, ειδικά για να αποκλείσει έναν αντίπαλο σαν την Τράνζοσπορ, που θα βρει απέναντι της στον επόμενο προκριματικό. Κορυφαίος της ΑΕΚ ο αρχηγός της Πέτρος Μάνταλος, που δεν είχε όμως την ανάλογη συμπαράσταση από τους συμπαίχτες του.

To ματς

Περίπου 15 λεπτά χρειάστηκαν οι δύο ομάδες μέχρι να αποκτήσουν ρυθμό. Μέχρι τότε, το παιχνίδι ήταν πλήρως αναγνωριστικό χωρίς καμία σημαντική φάση. Στο 17′ είχαμε την πρώτη υποψία φάσης για την Ένωση και στο 24′ την πρώτη κανονική ευκαιρία. Στο 26′ ο Πέτρος Μάνταλος μετά απο ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 1-0 για τους κιτρινόμαυρους και καθάρισε από νωρίς την πρόκριση. Από εκείνο το σημείο, η ΑΕΚ πήρε ώθηση και είχε τρεις καλές στιγμές σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Κορυφαία από αυτές, το δοκάρι του Ολιβέιρα, μετά από ωραίο γύρισμα του Λόπεζ. Στο 33′ η Κραϊόβα έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Μπαρμπούτ. Ο Κρίστισιτς έκανε παιδαριώδες λάθος, Ο Μπαρμπούντ έκλεψε, βγήκε ανενόχλητος απέναντι από τον Μπάρκα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. H AEK δεν πτοήθηκε από την ευκαιρία των αντιπάλων της και είχε σημαντική στιγμή στο 40′. Μετά από έξοχη κάθετη πάσα του Ζεράλδες, ο Ολιβέιρα μπήκε μόνος από δεξιά στην περιοχή, αλλά το δυνατό του σουτ αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Πιλιατσέλι. Κάπως έτσι η Ένωση πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενη και έχοντας αγκαλιάσει την πρόκριση.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε πάλι νωχελικά στο παιχνίδι. Η Κραϊόβα ήταν πιο κινητική και απείλησε στο 54′. Ο Μπάνκου έφυγε στην πλάτη του Βράνιες, έπιασε ένα δυνατό βολέ από το ύψος της περιοχής, που έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Μπάρκα. Ο προπονητής της ΑΕΚ διέγνωσε το πρόβλημα και στο 58′ έκανε διπλή αλλαγή, με Σιμόες και Βέρντε, να παίρνουν τις θέσεις των Κρίστισιτς και Λιβάγια. Η κατάσταση δεν άλλαξε κι έτσι η Κραϊόβα ισοφάρισε με τον Ιβανόφ στο 63′. Η σέντρα βγήκε από αριστερά ο Μπάρκας έκανε κάκιστη έξοδο κι ο Ιβανόφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, γράφοντας το 1-1. Oι Ρουμάνοι συνέχισαν ακάθεκτοι ν απειλούν και στο 79′ έχασαν τεράστια ευκαιρία ν ξαναμπούν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Σε μια ακόμα καλή σέντρα του Μπάνκου από αριστερά, ο Φόρτες πετάχτηκε αμαρκάριστος από το ύψος της περιοχής χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Στο 83′ ο Καρντόσο ολοκλήρωσε τις αλλαγές του με τον Γαλανόπουλο να μπαίνει και τον Σιμόες να περνάει εκτός. Στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει την νίκη, αλλά ο Βέρντε σπατάλησε δύο φορές τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν

Tα γκολ της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ