Αϊτχόφεν

Πάει Νάπολι με ποσό ρεκόρ ο Λοσάνο

Η Νάπολι είχε ανάγκη από ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, με τον Λοσάνο να αποτελεί τον εκλεκτό του Κάρλο Άντσελότι

Η Νάπολι είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ίρβινγκ Λοσάνο από την Αϊντχόφεν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ιταλικής “Gezzetta dello sport”, οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στα 42 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα αυτό το ποσό αποτελεί και ρεκόρ πώλησης στην ιστορία του Ολλανδικού συλλόγου.

Η Νάπολι μετά την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, θέλει να ενισχυθεί και στην επιθετική της γραμμή. O Λοσάνο προέρχεται από μία τρομερή χρονιά με συνολικά 40 συμμετοχές και 21 γκολ. Ο Μεξικανός που παλαιότερα είχε θεωρηθεί σπουδαίο ταλέντο, φαίνεται ότι βρίσκεται σε πολύ ώριμη στιγμή και έτοιμος για το επόμενο βήμα. Στα 24 του χρόνια και μετά από δύο τρομερές χρονιές στην Ολλανδία, ανεβαίνει επίπεδο και πάει να διακριθεί και πάλι, αυτή την φορά στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Λοσάνο αλλάζει την φιλοσοφία της Νάπολι

Η Ναπολιτάνοι, μετά από καιρό έχουν την διάθεση να ενισχυθούν. Οι ιδιοτροπίες του προέδρου, που αρνείται να πληρώσει υπεραξίες, είχε αφήσει πίσω την Νάπολι. Πλέον αυτό φαίνεται να αλλάζει. Ο ερχομός του Αντσελότι σημαίνει αυτόματα ότι η Νάπολι θα διεκδικήσει πράγματα και ο προπονητής της θα βοηθηθεί από την διοίκηση. Αυτή η αλλαγή της στάσης της διοίκησης, παίρνει σάρκα και οστά με τον Λοσάνο. Ο Μεξικανός γίνεται ο πρώτος παίχτης μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, που ανάγκασε τη Νάπολι  να δώσει ένα ποσό άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Λοσάνο και Μανωλάς ενισχύουν και δίνουν καινούργια δυναμική στην Νάπολι, που ξεκινάει την νέα σεζόν με νέες προοπτικές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ