ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: “Λόνεργκαν και Κέλεχερ οι εναλλακτικές μας”

Αν ο Αντριάν δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, τότε ο Γιούργκεν Κλοπ θα πρέπει να επιλέξει τον Άντι Λόνεργκαν ή τον Καοΐμιν Κέλεχερ κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Κλοπ: “Λόνεργκαν και Κέλεχερ οι εναλλακτικές μας”

Η κακοτυχία χτύπησε δεύτερη φορά την πόρτα της Λίβερπουλ μέσα σε μια εβδομάδα. Μετά τον Άλισον και ο Αντριάν έπεσε θύμα τραυματισμού, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι αμφίβολος για το ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον (17/08, 17:00). Έτσι, ο Γιούργκεν Κλοπ θα πρέπει να κοιτάξει τις εναλλακτικές του.

Αυτές είναι ο Άντι Λόνεργκαν και ο Καοΐμιν Κέλεχερ. Μιλώντας στα αγγλικά ΜΜΕ, ο τεχνικός των “Κόκκινων” τόνισε πως ένας από τους δύο θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, αν δεν είναι έτοιμος ο Αντριάν. Κι όπως όλα δείχνουν, αυτός θα είναι ο Λόνεργκαν, καθώς ο συμπαίκτης του αναρρώνει από τραυματισμό. Η τελική απόφαση πάντως, θα παρθεί λίγο πριν το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλοπ:

“Ο Άντι Λόνεργκαν προπονείται μαζί με τον Καοΐμιν Κέλεχερ. Έχουμε αυτούς τους δύο για να αποφασίσουμε αν δεν μπορεί ο Αντριάν. Ο Λόνεργκαν ήταν στις προπονήσεις μαζί μας ακόμα κι όταν ήρθε ο Αντριάν. Θα δούμε. Ο Κέλεχερ έχει προοπτικές, αλλά δεν είναι ακόμα στο 100%. Η απόφαση θα παρθεί αύριο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε νωρίτερα.”

Ο Άντι Λόνεργκαν βρέθηκε από… σπόντα στο ρόστερ της Λίβερπουλ. Όντας ελεύθερος στην αρχή του καλοκαιριού, αποφάσισε να προπονείται με τους “Κόκκινους” για να είναι σε φόρμα.  Μάλιστα, αγωνίστηκε και σε ένα φιλικό της ομάδας ως βασικός. Μετά το τέλος της προετοιμασίας, ο Άγγλος παρέμεινε στην ομάδα για προπονήσεις και μετά τον τραυματισμό του Άλισον, υπέγραψε συμβόλαιο μικρής διάρκειας με τους “Reds”.

Έτσι, ίσως του δοθεί η ευκαιρία να κάνει αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ. Η περσινή σεζόν τον βρήκε στη Ροτσντέιλ (League One) ως δανεικός από τη Μίντλεσμπρο όπου πραγματοποίησε 11 συμμετοχές. Συνολικά, 0 36χρονος κίπερ έχει αγωνιστεί 405 φορές στις μικρές αγγλικές κατηγορίες, ενώ έχει σκοράρει μία φορά.

Ο Καοΐμιν Κέλεχερ από την άλλη, προέρχεται από τις ακαδημίες των Πρωταθλητών Ευρώπης. Είναι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια. Φέτος όμως, ο 21χρονος Ιρλανδός έχασε ένα μέρος της λόγω επέμβασης στον καρπό. Αυτός είναι και ο λόγος που χάνει έδαφος σε σχέση με τον συμπαίκτη του. Δεν έχει κάνει ακόμα επίσημο ντεμπούτο με τους “Reds”, ενώ πέρσι ήταν ο βασικός κίπερ της δεύτερης ομάδας (22 συμμετοχές).

Τραυματίας και ο Κεϊτά

Όμως, ο Κλοπ έχει να ανησυχεί και για τον Ναμπί Κεϊτά. Ο Αφρικανός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό και σύμφωνα με τον Γερμανό θα μείνει εκτός δράσης για μερικές μέρες. Έτσι, θα χάσει την αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ